Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 24. avgust): Konačni obračuni za mesta u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.08.21. | 07:45

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

FERENCVAROŠ – JANG BOJS, 21.00 

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Jang Bojsi u šaci imaju neznatan kapital, iz raspucanih 3:2 na prvom meču. To ukazuje na očekivano raspucavanje, koje je Ferencvaroš priredio i u trećem kolu nacionalnog šampionata, kada je došlo 5+. Inače, GG4+ tip dolazio je i na poslednja tri meča Jang Bojsa na svim frontovima. Očekujemo navalentan nastup Ferencvaroša, budući da su Mađari bili nasrtljivi i na prvom susretu.  

LUDOGOREC – MALME, 21.00 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Šveđani čuvaju pobedu od 2:0 sa prve utakmice. To ih motiviše pred gostovanje Ludogorecu koji se pred susret razigrao, pa pobedio Lokomotivu iz Sofije sa 5:0. Nema nikakvog dvoumljenja, po pitanju nastupa Bugara. Oni će morati da napadnu od početka, što Šveđanima daje prostor da im zaprete iz kontre... 

PSV – BENFIKA, 21.00 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Portugalski gigant u Holandiju je poneo minimalnu prednost (2:1). Daleko od toga da je u Lisabonu nešto rešeno. Benfika je stekla prednost u trci na kratku distancu, dobila bitku protiv Šmitovih gazela, koje bi ove sezone na evropskoj sceni mogle biti pravo osveženje. Sve karte će ovde biti otvorene, ali valja znati da je Benfika šest mečeva u novoj sezoni rešila s isto toliko pobeda. Na svakoj od tih šest utakmica Orlovi su postigli po dva gola.

NORIČ – BORNMUT, 20.00 

(Fudbal, Liga kup Engeske) 

Norič je imao težak raspored u premijerligaškom društvu. Krenuti sa Liverpulom, pa zatim igrati sa Mančester Sitijem, značilo je da su porazi silom rivala najavljeni. S druge strane, Bornmut je u Čempionšipu proknjižio dva GG4+ remija, a takođe i ostvario pobede nad Notingemom i Birmingemom u gostima. Poslednji meč para u Čempionšipu u aprilu dobio je Bornmut sa 1:3. 

BIRMINGEM – FULAM, 20.45 

(Fudbal, Liga kup Engeske) 

Mitrović je ponovo među najboljim strelcima Čempionšipa, a Fulam na čelu tabele. Birmingem je osmi, a uvertiru za ovaj meč napravio je kada je sa 0:5 dobio Luton. Biće uzbudljivo, sigurni smo i napeto, uz informaciju da se ovi tmovi nisu ni po kom osnovu viđali prošle sezone. Dve utakmice pre toga, dobijao je Fulam s minimalnim ishodima.   

KARDIF – BRAJTON, 20.45 

(Fudbal, Liga kup Engeske) 

Domaći Kardif ima šest igrača izbačenih iz stroja, a Brajton četiri. Uzgred, gosti su pobedonosno izneli šest bodova iz prva dva kola engleske elite, a ni Kardif nije poražen na četiri utakmice Čempionšipa. Biće ovo zanimljiva utakmica rivala para koji je u prošlosti umeo valjano da nas uzbudi. Ipak, odlučili bi se za procenu Brajtona kao makar minimalno kvalitetnijeg tima.  

KPR – OKSFORD JUN, 20.45 

(Fudbal, Liga kup Engeske) 

I da ne kažemo, kec KPR-a, protiv trećeligaša je očekivan. Usput, Oksford je pred ovaj meč poražen od Boltona, što možemo tumačiti i kroz čuvanje resursa za ovaj meč. S druge strane, KPR ima remi s Barnslijem. Tako stoje stvari pred utakmicu koja naginje na favorizovano mesto KPR-a. 

VOTFORD – KRISTAL PALAS, 20.45 

(Fudbal, Liga kup Engeske) 

Milivojević i još trojica ne igraju za Kristal Palas. Utakmica će po svemu sudeći biti egal, a na nama je da kažemo da je Votford u skorije vreme dobio Aston Vilu, da bi zatim bio poražen od Brajtona. Kristal Palas ima poraz od Čelsija, a zatim remi s Brentfordom. Poslednji, prijateljski meč para početkom meseca dobio je Kristal Palas sa 3:1. 

NOTINGEM – VULVERHEMPTON, 21.00 

(Fudbal, Liga kup Engeske) 

Vulvsima fale šestorica, a Šumari su očajno, sa čak četiri poraza startovali u Čempionšipu. Vulvsi takođe imaju dva premijerligaška poraza. To ukazuje na neizvestan duel ekipa koje će ove sezone izgleda iznad svega brinuti ligaški problemi, tako da će se na utakmice poput ove s njihove strane gledati iz vizure mečeva sa sporednog koloseka. 

AZERBEJDŽAN Ž. – SRBIJA Ž, 20.00 

(Odbojka, Evropsko prvenstvo, žene) 

Zoran Terzić misli da bolje može i od maksimale koje su naše devojke ostvarile protiv Belgijanki. Verujemo mu, ali ovo je meč koji naše devojke definitivno mogu da dobiju s pola snage, onako po inerciji. Jednostavno, Azerbejdžanke su izgubile sve tri utakmice Grupe A, i definitivno je iluzorno očekivati da mogu da naude Srbiji.  


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara