Danilo Barbosa (ⒸReuters)
Danilo Barbosa (ⒸReuters)

Najbolji su u Južnoj Americi, ali žele da budu još jači: Palmeiras kupuje u Francuskoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.03.21. | 07:20

Abel Fereira zove poznato lice.

Defanzivni vezista Danilo Barbosa mogao bi ponovo da zaigra u Brazilu.

Član Nice navodno je već pri kraju pregovora sa čelnicima Palmeirasa, koji su posle osvojenog Kopa Libertadoresa dobili ceduljicu s imenom 25-godišnjeg štopera od trenera Abela Fereire, prenose brazilski mediji.

Izabrane vesti

Portugalac je očigledno svestan izreke da je teže odbraniti nego osvojiti, pa želi da pojača tim za izazove koji ga očekuju. S Barbosom se dobro poznaje, pošto su sarađivali u Bragi, iz koje je leta 2018. prešao u Nicu za, nezvanično 9.000.000 evra. Ubrzo potom pisalo se da je francuski klub za mladog Brazilca, kapitena one generacije koju je Srbija savladala u finalu Mundijalita na Novom Zelandu, odredio obeštećenje od čak 70.000.000 evra. Tada 22-godišnjak igrao je standardno prvu sezonu, solidnu minutažu imao je i u drugoj, ali je ove upisao tek četiri prvenstvena i jedan nastup u Ligi Evrope.

Fereirina želja je da ga dovode na jednogodišnju pozajmicu, s pravom otkupa, ali finansijski detalji ponude nisu još objavljeni. Njih dvojica sarađivali su po dolasku Brazilca iz Vasko de Game u Evropu, odnosno Bragu 2014. godine, koja ga je u početku slala na pozajmice u Valensiju, Benfiku i Standard Lijež.

Barbosa je jedno vreme bio interesantan i Čelsiju, ali se ništa konkretno nije dogodilo po tom pitanju..


tagovi

PalmeirasDanilo BarbosaAbel Fereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara