Najlošija moguća vest - Kejn završio sezonu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.19. | 09:01

Loše vesti i za reprezentaciju Engleske, koja će na završnom turniru Lige nacija nastupiti bez svog kapitena

Najlošija moguća vest za Totenhem, ali i sve iskrene ljubitelje fudbalske igre. Napadač Pevaca Hari Kejn moraće da pouzira tri meseca zbog povrede članka, što znači da je za njega ova sezone i definitivno završena.

Kapiten reprezentacije Engleske neće biti na raspolaganju Maurisiju Poketinu u završnici Lige šampiona i Premijer lige, ali ga neće biti ni na završnom turniru Lige nacija, gde Gordi Albion cilja najviši plasman.

Izabrane vesti

Kejn se povredio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Mančester Sitija, kada je jako uklizao na Fabijana Delfa, a ovaj ga nehotice svom silinom zgazio na kobni članak, koji mu je ove sezone već napravio mnogo problema.

Uprkos svim problemima Kejn je ove sezone zabeležio 39 nastupa u svim takmičenjima i postigao 24 gola, što dovoljno govori o tome koliko će nedostajati ovoj ekipi u završnici sezone.

Pevci su ove sezone imali ogromnih problema sa povredama, pošto je iz tog razloga makar jedan meč u sezoni moralo da propusti čak 19 igrača. Konkretno u Kejnovom slučaju, on je izostao sa sedam utakmica, ali će tu brojku podići u finišu sezone.

Foto: Reuters


tagovi

Hari Kejn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara