Najteži poraz u istoriji Mančester Junajteda, Rio Ferdinand nije iznenađen rezultatom koliko igrom

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 23:42

Markinjos oduševio

Mančester junajted je prvi put u klupskoj istoriji poražen na Old Trafordu u evropskoj utakmici sa dva gola razlike. Retki su bili porazi Crvenih đavola na svom terenu u Evropi, a oni sa dva gola rzalike do večeras nisu viđeni. Da ne beše De Hee na golu, poraz je mogao da bude i sa tri ili četiri razlike...

Pobeda Pari Sen Žermena nije iznenadila klupsku legendu Rija Ferdinanda koji radi kao stručni konsultant na televiziji.
„Ovo je bio test realnosti za Mančester Junajted. To nekada i nije loša stvar, već nešto iz čega možeš da naučiš. U trenerskom mandatu kpokji je započeo, Ole Gunar Solskjer se verovatno pripremao za ovako nešto“, rekao je Ferdinand.

Izabrane vesti

Međutim, ono što je Ferdinanda iznenadilo je bezopasnost Crvenih đavola na protivničkoj polovini.
„Junajted večeras nije pokazao ništa od svog napadačakog arsenala. Nisu imali igrače u šansama. PSŽ je bez dvojice ponajboljih igrača dominirao utakmicom“.

Još jedan bivši igrač Mančester Junajteda, Oven Hargrivs je bio impresioniran Pari sen Žermenom i posebno jednim njihovim igračem.
„Defanzivno su bili veličanstveni. Markinjos je bio najbolji igrač na terenu, pa Bufon i nije imao nekog posebnog posla. Ovo je baš veliki trenutak za PSŽ. Igrati tako bez dvojice najboljih igrača... U odnosu na prošlu sezonu su dodali golmana svetske klase Bufona i dobili majstora taktike u Tuhelu. Ako im se oporave Nejmar i Kavani, mogu protiv svakoga“.

(FOTO: reuters)


tagovi

Rio FerdinandOven HargrivsMarkinjos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara