Napredak promovisao Rogana: Budi treći u prvenstvu

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 18:20

Kruševljani od ponedeljka na Tari

Minula sezona okončana je na šestom mestu, a za narednu čelnici Napretka planiraju skok među prve tri ekipe u Srbiji. Visoko pucaju Kruševljani, zato su, umesto Milorada Kosanovića, mesto šefa stručnog štaba poverili Predragu Roganu i u doskorašnjem strategu subotičkog Spartaka pronašli čoveka za koga veruju da može da ih mesti u vrh ovdašnjeg fudbala.

Otuda je na promociji u novog trenera Roganu uručen dres sa brojem tri na poleđini, kako ističu pod Bagdalom, to bi na „simboličan način, u šaljivom tonu, trebalo da predstavlja poziciju na tabeli u novom prvenstvu“.
Poznato je da Napredak ima visoke ciljeve za ovu godinu. Predrag Rogan se rado odazvao našem pozivu, jer su nam se ambicije poklopile. Ambiciozno krećemo u ovom prvenstvu, za početak cilj je plasman među osam najboljih, a posle toga mogućnost izlaska na evropsku scenu“, pojasnio je Bojan Miladinović, potpredsednik Čarapana.

Izabrane vesti

Ugovor je potpisan na godinu dana, a zajedno sa novim trenerom, u Napredak su stigla i pojačanja: povratnik iz Lučana Jovan Markoski i doskorašnji štoper Radnika, Tomislav Pajović.
„Nije bilo teško prihvatiti ponudu Marka Miškovića, želje su nam iste. Napredak je klub sa tradicijom, ima najfudbalskiju publiku, pred nama je veliki posao. Atmosfera u klubu i ekipi je pozitivna, i nije teško uklopiti se. Ambicije su nam iste. Pojačavamo se na svim pozicijama i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati veći deo ekipe na raspolaganju“, dodao je Predrag Rogan.

Ekipa će narednih dana trenirati u Kruševcu, u subotu bi trebalo da se odigra prva probna utakmica protiv Radnika, a u ponedeljak 24. juna predviđena je selidba na Taru u okviru druge faze priprema.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara