Neka nova Argentina: Skaloni već izdiktirao startnih 11

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 20:59

Mesi i 10 pomagača...

Za mnoge reprezentacije naredni mečevi predstavljaju novi početak, neku vrstu restarta. Među njima je i selekcija Argentine, na čijoj klupi je Lionel Skaloni koji je među prvima saopštio spisak za predstojeće prijateljske utakmice protiv Venecuele i Maroka. Skaloni se odrekao mnogih zvezda, poput Aguera, Ikardija, Iguaina, ali zato je uspeo da ubedi Lea Mesija da se vrati. Pristao je najbolji igrač Gaučosa, ali pod određenim uslovima...

Izabrane vesti

Skaloni je pozvao dosta igrača iz domaćeg šampionata. Ako se to može nazvati malim iznenađenjem, šta onda tek reći za sastav koji će početi utakmicu protiv Venecuele. Argentina sa Venecuelom igra sutra u Madridu, a Lionel Skaloni još danas popodne izdiktirao je startnih 11. 

U formaciji 3-4-3 igraće: Armani - Merkado, Fojt, Lisandro Martinez - Montijel, Paredes, Lo Selso, Taljafiko - Mesi, Lautaro Martinez, Gonzalo Piti Martinez.

Mnogo će reći kako se ovaj tim po snazi ne može porediti sa nekim prethodnih ekipa koje su sastavljali Gaučosi. Ali Argentincima nedostaju rezultati i Skaloniju su date odrešene ruke da sam, po svom nahođenju - dobro, verovatno uz Mesijevu asistenciju - sklopi tim koji će moći da se bori za trofej na predstojećem turniru Kopa Amerika.

Kad nije išlo sa timom punim zvezda možda će ići s Mesijem i 10 "pomoćnika"...

 


tagovi

Lionel SkaloniLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara