Nemanja Mihajlović ide na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.19. | 11:57

Rastanak Srbina i Herenvena

Došlo je vreme da se rastanu Nemanja Mihajlovic i Herenven. Krilni vezista će po svoj prilici promeniti sredinu u završnici letnjeg prelaznog roka, što su mu predočili i čelnici holandskog kluba.

U pitanju je pozajmica u trajanju od godinu dana, tokom koje će bivši prvotimac Rada i Partizana pokušati da rehabilituje karijeru, s obzirom da se u Herenvenu nije naigrao.
„U dogovoru sa direktorom Herenvena odlučeno je da je za Necu najbolje da predstojeću sezonu provede na pozajmici. Trenutno smo u potrazi za sredinom koja ce odgovarati Mihajloviću u sportskom, a Herenvenu u finansijskom smislu. Do kraja prelaznog roka ima dovoljno vremena da odabermo najbolju soluciju“, predočio je Bojan Ostojić, agent Nemanje Mihajlovića.

Izabrane vesti

Podsetimo, Mihajlović je stigao među popularna Srca leta 2017. u transferu iz Partizana vrednom 1.700.000 evra. Ostalo mu je još godinu dana primarnog ugovora, ali on može da se produži na još 12 meseci i zato je za Nemanju bitno da pronađe klub u kome će biti standardan kako bi dobio još jednu sansu na stadionu Lenstra.

Mihajlović je za dve sezone u Herenvenu odigrao 29 mečeva, postigao tri gola i upisao pet asistencija.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara