Nemce brine neefikasnost

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.09.18. | 16:03

Večeras Panceri vežbaju protiv Perua

Nemačka i Peru odigraće drugu utakmicu na septembarskom okupljanju, s tim da su Panceri prvu igrali u sklopu Lige nacija, dok su Inke igrale prijateljsku sa Holandijom. I jedni i drugi su ostali bez pobeda, Nemci su remizirali na svom terenu sa svetskim prvacima Francuzima, a Peru je poražen na gostovanju u Amsterdamu. Takođe, obe selekcije su igrale i na ovogodišnjem Mundijalu i nisu se proslavile, pa su kući otišle već posle grune faze. Biće im ovo prvi međusobni duel posle skoro 50 godina.

Velika je bila želja kod nemačkih igrača da u prvoj utakmici posle debakla na Mundijalu u Rusiji ostvare pobedu, kako zbog lošeg nastupa na svetskoj smotri, tako i zbog činjenice da je protivnik bio upravo svetski prvak Francuska. Ipak, nisu uspeli i ostaće zapisano da su u prvoj utakmici Lige nacija odigrali 0:0. Panceri su dominirali, bili bolji rival od Trikolora koje je spašavao golman, ali je to slaba uteha. Nemce brine neefikasnost, što je čudno za selekciju koja je doskoro sa lakoćom postizala golove. Sada ekipa Joahima Leva na tri od četiri minula susreta nije zatresla mrežu. Selektor Lev je iznenadio i sa formacijom, sa praktično četiri klasična štopera i Kimihom na defanzivnom veznom. Sada se očekuje niz promena, jer je u pitanju prijateljski meč.

Izabrane vesti

Peruanci takođe nisu uspeli da prođu grupnu fazu na Mundijalu, ali to ipak nije doživljeno kao veliki neuspeh i za njih je najvažnije bilo to što su se posle dugo vremena konačno plasirali na svetsku smotru. Peru uopšte nije igrao loše, ali nije imao sreće. To je najava da će Peru i u narednom periodu biti selekcija koju neće biti lako savladati, a u to se uverila i Holandija u prijateljskom meču. Inke su vodile 1:0 golom Akina, međutim, nisu izdržale i primile su dva gola u drugom delu.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Nedelja
20.45: (1,33) Nemačka (5,20) Peru (9,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Fudbalska reprezentacija Nemačkereprezentacija Peruasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara