"Miler i Kramer u finalu"
"Miler i Kramer u finalu"

Nemci otkrili koliko je Kramer bio pogubljen u finalu: Tražio Nojeru da brani, Lamu traku, a Milera oslovljavao sa

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.09.14. | 13:10

Potres mozga na Mundijalu bio mnogo ozbiljniji nego što se mislilo

Miler i Kramer u finaluProšlo je nekoliko meseci od finala Mundijala u Brazilu, a vremenom se otkriva sve više detalja o slučaju Kristofa Kramera i koliko je u stvari bio ozbiljan potres mozga koji je doživeo na tom meču.

Prvo je on otkrio da se nije sećao većeg dela prvog poluvremena, a sada su njegove kolege iz reprezentacije Manuel Nojer, Filip Lam i Tomas Miler otkrile koliko je šokantno bilo njegovo stanje.
„Bio je dobro dok ga nisam video kako se čudno ponaša. Onda mi je prišao i rekao ’Manu, pusti me da igram kao golman, rekao je Nojer.

Izabrane vesti

I kapiten tog tima Lam ima sličnu priču.
„Prvo nisam bio zabrinut, igrao je normalno. Ali stvari su počele kada je došao kod mene i želeo da uzme kapitensku traku sa moje ruke. Mislio sam ’šta se dešava ovde’. Kada je želeo da razmeni dres sa sudijom pomislio sam ’sad je dosta’“, objasnio je fudbaler Bajerna.

Ipak, možda je i najzanimljivija i uznemiravajuća izjava Tomasa Milera.
„Znali ste da me je pitao da li je ovo finale, ali nažalost to je najbezlazlenija stvar koja se desila. Nazvao me je „Gerd“ i čestitao mi na finalu 74. Kada je publika bila prilično glasna rekao mi je ’ dobra atmosfera ovde na Rur stadionu!’. Bilo je važno da ga izmenimo jer niko nije znao šta je mogao da uradi. Možda da skine gaže sudiji“, otkrio je Miler.

Neverovatna priča stvarno, ali u pitanju je bio skeč na ZDF-u i to više nego odličan.

(FOTO: Action images)


tagovi

Borusija MenhengladbahBrazil2014EvropaFilip LamKristof KramerManuel NojerNemackareprezentativni fudbalTomas Miler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara