Nerealni snovi američkog milijardera na čelu Rome: Ni manje, ni više nego - Nagelsman!

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 13:04

Nemac prva želja Vučice u slučaju rastanka sa Fonsekom

Daolazak američke porodice Fridkin na čelo Rome prethodne godine rimskom klubu je doneo finansijsku stabilnost, ali ne i instant rezultate, te su novi vlasnici italijanskog kluba već počeli da kuju planove za novu sezonu, a tom prilikom su u velikoj meri pustili mašti na volju.

Naime, kako saznaje La Republika, klub u vlasništvu multimilijardera Dena Fridkina uveliko razmišlja o potencijalnim naslednicima Paola Fonseke, a prva želja Amerikanca je ni manje ni više nego Julijan Nagelsman!

Izabrane vesti

Čuvene italijanske novine tvrde da u Rimu ozbiljno dovode u pitanje sudbinu Fonseke, kao i da je na vrhu liste potencijalnih naslednika trenutno najperspektivniji trener na Starom kontinentu. Činjenica da je 33-godišnji Nemac trener od kojeg se očekuje da naredni korak napravi na klupi nekog od najvećih svetskih klubovanije obeshrabrila rukovodstvo Rome koje ne baš realne ambicije zasniva na finansijskoj moći, ipak, teško je poverovati da bi Nagelsman mogao da uzme u obzir Vučicu kao opciju imajući u vidu da je uveliko na radaru Bajerna iz Minhena, ali i najboljih premijerligaških klubova.

----------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

----------

Strateg koji je na kormilo Lajpciga stigao u julu 2019. godine iz Hofenhajma, od bundesligaša je napravio glavnog konkurenta Bavarcima za državni tron, a sa Bikovima je uspeo da ostvari i zapažene rezultate na međunarodnoj sceni. Uspesi koje je postigao inicirali su sve glasnije priče kako bi upravo on mogao da zameni Hansija Flika na klupi minhenskog tima ukoliko dođe do toga da iskusniji trener peuzme reprezentaciju Nemačke, a u britanskim meadijima Nagelsman se pominjao kao opcija da nasledi Jirgena Klopa ili Žozea Murinja. Osim trenera Lajpciga, želja Rome u slučaju da dođe do rastanka sa Fonsekom je i Masimiliano Alegri, ali je i italijanski strateg, koji je trenutno bez angažmana.

Kada je reč o Portugalcu, rukovodstvo kluba nije zadovoljno rezultatima koje ostvaruje sa Vučicom iako je uspeo da se plasira u četvrtfinale Lige Evrope, a glavni razlog su oscilacije u Seriji A gde zauzima šesto mesto. Fonseka je na klupu rimskog tima seo u julu 2019. godine i od tada je klub vodio na 86 zvaničnih utakmica uz učinak od 48 pobeda, 16 remija i 22 poraza.



tagovi

Julijan NagelsmanPaulo Fonseka

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara