Nevolja na Marakani: Povredio se Tomane

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 16:59

Identičnu povredu imaju Kanjas i Pankov

Crvena zvezda večeras igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve, a sada je već izvesno da zvaničan debi u dresu srpskog šampiona neće upisati portugalski napadač Tomane! Tokom prijateljskog susreta sa Zvezdarom bivši napadač Tondele je osetio bol, mada je izdržao do raja.

Dovoljno da se stručni štab i odgovorni sa Marakane zabrinu, ali su ih dodatni pregledi bar malo smirili. Cenarfor, od koga u Zvezdi imaju velika očekivanja, doživeo je rupturu prednje lože. Prognoze su u ovakvim slučajevima nezahvalne, ali procene kažu da bi Tomane trebalo da bude spreman za dve sedmice.

Izabrane vesti

Šta to praktično znači?

Ima li ova Zvezda mentalitet one iz 2018. ili 2017. godine?

Veliko je pitanje hoće li Vladan Milojević moći da računa na njega u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (naravno ako pre toga izbaci Suduvu)... Portugalac će biti podvrgnut učestalim terpaijama, pa se u Ljutice Bogdana nadaju najboljem. Posebno što forma Boaćija ne obeaćava, a status Milana Pavkova je nedefinisan.

Ovog leta kao da vlada epidemija povreda prednjih loži u Zvezdinom taboru. Zbog identičnog problema veći deo priprema je propustio štoper Radovan Pankov. Oporavio se, pa bi trebalo da zauzme mesto u prvom kolu Superlige protiv Javora.

Iz stroja je zbog rupture prednje lože ispao i Hose Kanjas. Ni on neće biti večeras u stroju, mada je kod njega nešto blaži oblik nego kod Tomanea.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara