Nonšalantni majstor Aleksandar Mitrović (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.11.18. | 16:01

Strašan gol, pa onda pomalo nepotreban pokušaj i promašaj sa kreča...

Fudbaleri Srbije imaju rutinskih 2:0 protiv Crne Gore u prvom poluvremenu regionalnog derbija protiv Crne Gore, mada je objektivni utisak da razlika mogla da bude i mnogo veća.

Posle odlične asistencije Dušana Tadića za gol Adema Ljajića, u centar pažnje na nedovoljno popunjenom stadionu Rajko Mitić iskočio je Aleksandar Mitrović! Najbolji strelac Srbije u Ligi nacija nastavio je odličnu seriju pogodaka, mada je umesto jednog mogao da postigne (bar) dva pogotka u prvom delu. 

Izabrane vesti

Nonšalantni majstor. Tako, ukratko, može da se opiše igra srpskog napadača u ovom momentu. Prvo je u 32. minutu iskoristio asistenciju Aleksandra Kolarova s levog boka i majstorski rešio situaciju u stilu Zlatana Ibrahimovića.

Ipak, samo nekoliko trenutaka kasnije, Mitrović je produbio jaz nepreciznosti srpskih igrača sa bele tačke. Pomalo neozbiljno je pristupio izvođenju udarcu s kreča, donekle možda i potcenjivački. Pokušao je “Panenkom” da reši situaciju i matira Petkovića, ali je poslao loptu iznad gola. Kasnije je imao još jednu dobru šansu i udarac glavom, ali je bio zamalo neprecizan.

Velika šteta. Jer, svaki gol bi mu značio, kao i reprezentaciji Srbije.

Foto: Star Sport


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara