Novi kontakti PSŽ i Dibale, Juventus čeka ponudu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.19. | 17:34

Hojin agent na razgovorima s Leonardom, sve bi moglo da se završi uskoro

Prelazak u Mančester junajted se izjalovio, Totenhem ipak nije bio realan, ali i uprkos tome što je prelazni rok u Engleskoj zatvoren, Paulo Dibala bi ipak mogao da napusti redove Juventusa do kraja leta

Šansa da se to zaista i dogodi trenutno su minimalne, osim u slučaju astronomske ponude kojoj popularni Hoja ne bi mogao da odoli. Situacija je prilično jasna - Dibala u ovom trenutku nema želju da ide i hoće da se dokaže u sistemu Maurisija Sarija. Međutim... To ne sprečava Dibalinog agenta Horhea Antuna da zakaže sastanak sa čelnicima Pari Sen Žermena za ponedeljak po podne, kako bi se razgovaralo o mogućim uslovima saradnje.

Izabrane vesti

JUVENTUS ŠAMPION ITALIJE – 1,55

Dok Juventus čeka zvaničnu ponudu iz Pariza, ugledni evropski mediji stigli su do saznanja da je PSŽ spreman da uloži ozbiljan novac u njegov dolazak. Naime, na stolu će se naći petogodišnji ugovor vredan ukupno 60.000.000 evra, odnosno 12.000.000 evra po sezoni.

Podsetimo, Dibala je od Mančester junajteda tražio između 13.000.000 i 14.000.000 evra godišnje, ali to je tada učinio uz nadu da će se Ed Vudvord povući iz pregovora, što je ubrzo i učinio. PSŽ za Hoju ima velike planove, pošto je viđen kao direktna zamena za Nejmara. Evropski mediji već su objavili video-snimke na kojima se vidi kako je Nejmarov lik uklonjen iz centralne klupske prodavnice, što je jasan znak da će se transfer u Real Madrid ili Barselonu.

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 12. avgust

Zbog toga Antunovi pregovori s Leonardom nikoga nisu iznenadili. Međutim, već u startu nameću se vidljivi problemi – provizije za agenta, koji bi mogli da budu oko 15.000.000 evra, plus marketinška prava za igrača. Zbog toga su propali razgovori s Totenhemom, između ostalog.

Juventus će verovatno prodati Dibalu kako bi dobio potpis Maura Ikardija iz Intera, ali svi ovi poslovi mogli bi da naprave začarani krug iz kojeg bi mogli da se izrodi mnogo toga, a moglo bi da nastane i potpuni fijasko. Odnosno, da se i ovi razgovori završe neslavno...

Čekamo rasplet...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara