Novi Mozzart milioner je iz Subotice!

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.19. | 18:52

Čestitamo

U julu je uvek zaista vrelo, ali Mozzart je tu da dodatno podigne temperaturu. Nakon juna u kome smo dobili 30 novih milionera, sledi jul u kome ćemo brojati do deset. U julu možeš da osvojiš čak deset Platinum džekpotova u ukupnom iznosu od preko 10.000.000 dinara!

Svaki pravi ljubitelj igre na aparatima mora jednom u životu da osvoji džekpot, a u Mozzartu to zaista nije toliko teško u poslednje vreme. Već smo najavili da će prošlogodišnjih DVADESET MILIONERA biti ništa u odnosu na ono što te čeka ove godine, a samo u toku juna i jula ta cifra će biti nadmašena dvostruko sa ČETRDESET PLATINUM DŽEKPOT MILIONERA.

Izabrane vesti

Mozzartova fabrika milionera nastavlja da radi punom parom, pa je  Subotica dobila još jednog PLATINUM JACKPOT dobitnika. Sjajan dan za našeg igrača koji je u okviru velike džekpot akcije na uplatno-isplatnom mestu  Subotica 4 uhvatio PLATINUM džekpot u vrednosti od tačno 1.007.728 RSD!

Čestitamo!

UPLATNO-ISPLATNA MESTA MOZZART KLADIONICE

Probaj i ti aparate nove generacije, jer možda baš ti postaneš jedan od julskih milionera! Svi znaju gde aparati najviše daju! U MOZZARTU naravno, jer MOZZART pravi milionere.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara