Goran Đorović
Goran Đorović

Novi selektor U21 selekcije za 10 do 15 dana

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.19. | 13:24

Najavljuje predsednik FSS Slaviša Kokeza

Uoči turnira euforija je mogla nožem da se seče, ali mlada reprezentacija Srbije se sa  Evropskog U21 prvenstva vratila bez bodova i gol razlikom 1:10, pa je negde i logično što će Goran Đorović morati da kao selektor plati cenu. Potvrđuje to i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, mada ističe da ne bi sada trebalo ni Đorovića zauvek precrtavati.
Sa samim Evropskim prvenstvom jesam razočaran. I rezultatom i načinom kako smo igrali. Ali ne mogu to da kažem za prethodne dve i po godine koliko je Goran Đorović vodio ekipu. Naprotiv, dobro je radio svoj posao, samim tim što je u prvih osam utakmica kvalifikacija za EP ostvario sve pobede i to bez šest ili sedam igrača koji su bili na Evropskom prvenstvu iz A tima. Ne bih dakle mandat Gorana Đorovića nazvao neuspešnim. Neke velike reprezentacije, Portugalija, Holandija, Rusija, nisu se ni našle na Euru i miislim da sama činjeni a da smo se plasirali jeste za nas veliki uspeh”, kaže Kokeza.

Ipak…
Da li smo mogli više? Mogli smo. Jesam razočaran, samo kažem da nije sve bilo neuspešno.  Goran Đorović je imao ugovor do kraja Evropskog prvenstva, on je istekao tako da ćemo o novom selektoru razgovarati u naredim danma. Dobićemo predloge od Stručnog odbora i onda ćemo na osnovu toga doneti odluke. U narednih 10 do 15 dana dobićemo i novog selektora”, završava priču o U21 selekciji predsednik FSS.

Izabrane vesti

U Stručnom odboru, istaknimo i to, sede Ilija PetkovićNenad Bjeković, Zoran Filipović, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara