Nož u leđa Arsenalu: Kapiten Košelni odbio da ide na turneju u SAD

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.19. | 12:01

Francuz insistira na odlasku iz kluba

Kada ti kapiten zabode nož u leđa, šta da očekuješ od drugih? Kakvu šamarčinu je Loran Košelni udario Arsenalu, sve zuji u ušima čelnicima Tobdžija. Francuski defanzivac je pred polazak na turneju u SAD saopštio da – neće da ide.

Čekao je Košelni trenutak da se osveti čelnicima kluba jer mu nisu dozvolili da ode i dočekao je. U neprijatnom trenutku po Arsenal, kada je ekipa „spakovana“ na pripremnu turneju po SAD.
Loran Košelni je odbio da putuje na predsezonsku turneju u SAD: Veoma samo razočarani Loranovom odlukom, koja je suprotna svim našim jasnim instrukcijama. Nadamo se da ćemo rešiti ovaj problem i nećemo ništa dalje komentarisati“, stoji u saopštenju Arsenala.

Izabrane vesti

Zašto je francuski štoper ovako postupio? Pre nekoliko nedelja tražio je od čelnika kluba raskid ugovora, da ga puste da se vrati u domovinu. Imao je Košelni, kako su pisali francski mediji, tri ponude iz svoje zemlje, ali je Arsenal odbio da ga pusti.

Iako su, izgleda, svi mislili da je Košelni mirno prihvatio ovu odluku uprave, ispostavilo se da je samo čekao pogodni trenutak da odgovori.

Kako će se ova epizoda završiti, ostaje tek da se vidi, ali je sada sasvim jasno da će Arsenal imati novog kapitena za narednu sezonu, pa Košelni ostao u klubu ili ne.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara