Pjer Emerik Obamejan
Pjer Emerik Obamejan

Obamejan odgovorio Vackeu: Klovnu, samo ti nemoj da pričaš o parama

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.10.19. | 17:51

Arsenalov napadač se očigledno iznervirao na nekadašnjeg direktora

Većina direktora se trudi da razgovara diplomatski. Većina, ali ne svi. Direktor Borusije Hans Joahim-Vacke voli recimo i da podbode nekog ako smatra da će mu to doneti neki poen. Pa se tako nije libio da isprovocira Pjer-Emerika Obamejana konstatacijom da je napadač iz Gane samo zbog para otišao u Arsenal, ali da sada zbog te odluke može da Ligu šampiona gleda samo na TV-u.

Izabrane vesti

Verovatno je Vacke time želeo da pošalje poruku sadašnjoj generaciji Borusijinih igrača. I verovatno je da je očekivao nekakvu reakciju Obamejana. Ali možda ne baš onakvu. Obamejan je naime đonom uzvratio nekadašnjem šefu podsetivši na odlazak Usmana Dembelea u Barselonu za 125.000.000 evra koji bi mogli još da narastu ako se aktiviraju i neki drugi bonusi iz kupoprodajnog ugovora.
Bolje bi za vas, gospodine Vacke, bilo da nikad ne progovorim zašto sam zaista otišao iz Dortmunda. Klovnu jedan. Sećam se kako si govorio da nikada nećemo prodati Usmana, a onda si video više od 100.000.000 i prvi si potrčao da uzmeš pare. Samo ti nemoj da pričaš o parama, molim te! Samo me ostavi na miru, molim te“, odgovorio je Obamejan.

Nešto nam se čini, obojica su u pravu?

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara