Odbijena poslednja ponuda Barselone za Nejmara

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.19. | 09:27

A ona je iznosila 150.000.000 evra plus Dembele i Rakitić

Kako javlja uvek dobro obavešteni Radio Monte Karlo, kao i Ekip, a prenose Mundo Deportivo, Marka i AS, PSŽ je odbio poslednju ponudu Barselone za Nejmara!

Odgovor pariskog kluba je korak unazad za Barsu koja je prethodnih dana bila optimistična, a iz redova katalonskog kluba se moglo čuti da je Nejmarov povratak blizu. Ali sada je došlo do novog obrta u ovoj ludoj operaciji.

Izabrane vesti

RMC javlja da je Barselona ponudila 150.000.000 evra plus dva igrača - Usmana Dembelea (verovatno pozajmica godinu dana) i Ivana Rakitića koji bi otišli na Park prinčeva. Vrlo je to izdašna ponuda, ali nije ni to bilo dovoljno da PSŽ kaže "da".

Dembeleovo ime je i dalje u pregovorima iako je on jasan u želji da želi da ostane u Barseloni. Pored njega i Rakitić je bio ponuđen u razmeni, a to je nova karta na koju igraju Katalonci, piše Marka. I do sada se Rakitić pominjao, ali nikada ovako konkretno.

RMC dalje javlja da je PSŽ tu ponudu označio kao "nedovoljnu" i poručio Barseloni da će morati da plati 220.000.000 evra i da dostigne cifru koju je dobila pre dva leta kada je obavila najveću prodaju u istoriji fudbala, kada je Nejmar otišao na Park Prinčeva.

PSŽ smatra da nema vremena da se naprave dogovori sa Dembeleom i Rakitićem, igračima koji su ponuđeni, te da je ostanak Nejmara u Parizu trenutno najrealnija opcija.

Sapunica i dalje traje, a kako smo i ranije istakli očigledno će njen epilog biti poznat tek u ponedeljak, 2. septembra, kada se zatvara pijaca.

Barselona ga želi, ali nema novac u kešu koji traži PSŽ i tu je problem cele situacije. Katalonci su se dosta istrošili i ne mogu da iskeširaju to što se traži. Zato pokušavaju sa ubacivanjem igrača u jednačinu, sa mogućim pozajmicama, a ne ide im na ruku to što nemaju dobre odnose sa Svecima iz Pariza.

Sve nas to vraća na status kvo. PSŽ je zadrt u pregovorima, Barsa je probala sve, ali… Ne ide joj ovog leta od ruke. A vreme je još malo pa isteklo.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara