Ode Andre Silva u Monako za 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.19. | 14:11

Eto karike koja dovodi Anhela Koreu na San Siro

Milan je na pola puta da dovede Anhela Koreu iz Atletika pošto je dogovorila transfer Andrea Silve u Monako i sada ostaje još samo da se nađe s Vulvsima za Patrika Kutronea!

Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio javlja da je Žorž Mendeš učinio veliku uslugu Milanu i za Silvu obezbedio obeštećenje od 30.000.000 evra. To i nije bilo tako teško s obzirom da je Mendeš povezan i sa Milanom, a pogotovo sa Monakom, gde ima odličnu saradnju s vlasnikom kluba Dmitrijem Ribolovljevim.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 21. jul

Silva se negde oko podneva oprostio od saigrača iz svlačionice Milana, spakovao stvari i krenuo avionom ka Kneževini kako bi završio transfer. Još je ranije postignut dogovor između Monaka i mladog Portugalca oko saradnje koja će biti potpisana na pet godina.

Portugalac je prošle sezone imao solidnu epizodu u Sevilji, gde je igrao na pozajmici i na 40 utakmica skupio jedanaest golova i tri asistencije. Ipak, kako je godinu pre toga bio katastrofalnog učinka u dresu Rosonera, novi trener Marko Đampaolo shvatio je da je bolje da ga klub proda kako bi mu se obezbedilo pojačanje po njegovoj želji. A to je pomenuti Korea.

Milan se sada nada da bi za prodaju Patrika Kutronea mogao da dobije 25.000.000 evra, a da će Atletiko ipak malo spustiti cenu sa trenutno željenih 50.000.000 evra na 40.000.000 ili 45.000.000 evropskih nočanica, što bi Rosonerima značajno olakšalo posao. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara