Ode i Putinčanin kod Stolice

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.06.18. | 11:55

Vezista napustio pripreme Vojvodine

Posle 134 utakmice u Superligi Srbije, ponovo odlazi Marko Putinčanin u inostranstvo. Neće daleko. U susedstvo. Preciznije, Ljubljanu, pošto je dogovorio uslove saradnje sa slovenačkim prvakom Olimpijom.

Na dovođenju 30-godišnjeg zadnjeg veznog, koji može da igra na više pozicija (i u odbrani kao bek i ofanzivnije po desnoj strani) insistirao je novi trener Zamjeva, Ilija Stolica. Logično, ako se zna da je Putinčanina trenirao u Voždovcu i da ga je prošle godine doveo u Vojvodinu.

Izabrane vesti

Vest o transferu bivšeg fudbalera Bežanije, Dinama iz Tirane, Radnika iz Surdulice, Zemuna, Donjeg Srema i kazahstanskog Žejtsua potvrdili su i Novosađani.
„Pripreme Vojvodine na Zlatiboru napustio je iskusni vezista Marko Putinčanin. On se ovog vikenda pozdravio sa doskorašnjim saigračima, očekuje se da će se uskoro pridružiti Olimpiji iz Ljubljane, koju je nedavno preuzeo bivši trener Vojvodine Ilija Stolica“, stoji na zvaničnom sajtu Voše, s kojom je Putinčanin imao ugovor do juna 2019.

Marko Putinčanin će postati treće pojačanje Olimpije ovog leta. Prethodno su angažovani štoper bečke Admire Meki Benjak i srpski centarfor Andrija Kaluđerović.

FOTO: Star sport


tagovi

Marko PutinčaninLetnji prelazni rok 2018FK OlimpijaIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara