Ode Lokateli u Sasuolo! Stiže Bakajoko, čeka se Draksler, a onda finiš s Promesom i nemoguća misija Marsijal

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.08.18. | 12:59

Oba posla biće završena naredne sedmice, za ostale je rok do 17. avgusta

Hoće-neće, hoće-neće, na kraju ipak – hoće!

Mladi vezista Milana Manuel Lokateli karijeru nastavlja u Sasuolu, pošto su danas dogovoreni svi detalji transfera koji se čekao još od početka leta.

Izabrane vesti

Bio je blizu Betisa, pa Sasuola, onda se odustalo od svega jer se činilo da su Milanu dani odbrojani. Milan i Sasuolo su dogovorili posao po sledećoj formuli – pozajmica od 2.000.000 evra, plus obaveza otkupa na 10.000.000 evra, plus još 2.000.000 evra u bonusima. Medicinski pregledi zakazani su za ponedeljak, a Milan nije ubacio opciju preče kupovine u budućnosti...

Od dolaska američke investicione kuće Eliot sve se promenilo, pa i Milanova percepcija izgleda tima za narednu sezonu. Juče smo pisali da bi Milan u novu sezonu mogao da uđe s potpuno novim veznim redom. Sada se kockice polako slažu.

Naime, dolazak Tjemuea Bakajoka iz Čelsija na jednogodišnju pozajmicu dogodiće se najkasnije do srede, a u međuvremenu radiće se dovođenju Julijana Drakslera iz PSŽ, ali i na jednom (možda i dva) jako teškom transferu – Antonija Marsijala ili Kvinsija Promesa. U Milanu su navodno uvereni da bi Drakslera mogli da završe brzo, mada je i taj posao sam po sebi jako nezgodan.

Što se Marsijala i Promesa tiče – obe varijante su na dugačkom štapu. Prva zbog toga što je prelazni rok u Engleskoj završen i Mančester junajted nema više mogućnost da Marsijalu nađe zamenu, a druga je nešto lakša, mada su reči Promesovog agenta Ludovika Spinoze zbunile mnoge.
„Promes je odličan igrač i već se dokazao u Rusiji. Iskreno, ne verujem da će se transfer u Milan desiti. Mislim da Milan ipak traži pojačanja u veznom redu“.

Istina je da će Milan zaista probati da angažuje Promesa, ali samo pod uslovima da bude pozajmica, uz opciju ili pravo otkupa. Ne pod uslovima moskovskog Spartaka, koji traži 25.000.000 evra na ruke.

Foto: Action Images


tagovi

Manuel LokateliTjemue BakajokoJulijan DrakslerKvinsi PromesAntoni MarsijalLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara