OFK za život!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.19. | 15:55

Lepa akcija Romantičara za proslavu 108 godina postojanja

Jedan od najstarijih srpskih klubova OFK Beograd proslavio je 1. septembra 108 godina postojanja, a velika rođendanska žurka Romantičara zakazana je za sredu od 18 časova na Omladinskom stadionu.

Tog dana biće upriličen zanimljiv humanitarni meč, a čitava zarada biće donacija humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja se bavi pomaganjem u lečenju teško obolele dece.
"Romantičari, prijatelji fudbala, dobri ljudi, pozivamo vas da u sredu 4. septembra sa početkom u 18 časova, na Omladinskom stadionu svojim prisustvom pomognete humanitarnu akciju OFK za život.

Izabrane vesti

Toga dana će bivši asovi OFK Beograda odigrati humanitarni fudbalski meč u sklopu obeležavanja 108. rođendana kluba. Ulaznica se kupuje slanjem SMS poruke na broj 8495 i košta 100 dinara. Sva prikupljena sredstva biće donacija humanitarnoj organizaciji 'Zajedno za život' koja pomaže u lečenju teško obolele dece.

Ponovo ćete moći da na Karaburmi vidite na terenu Aleksandra Simića, Đorđa Jokića, Igora Matića, Miodraga Anđelkovića, Miloša Bajalicu, Ardijana Đokaja, Bobana Grnčarova, Dejana Rađenovića, Sašu Stevanovića, Ivana Stevanovića, Aleksandra Trišovića, Nemanju Vučićevića, Srđana Stanića, Gorana Brkića, Dragana Stevovića, Branka Banjca, Ajazdina Nuhija, Miloša Žeravicu i mnoge druge igrače koji su godinama branili naše boje.

Sreda u 18 časova, OFK za život! Dođite da se družimo i budemo humani i ponosni Romantičari", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu OFK Beograda.

Pored nekadašnjih fudbalera Romantičara u manifestaciji OFK za život učestvovaće i poznate ličnosti iz javnog života, a predvodiće ih selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić.

Fotohttp://www.ofkbeograd.co.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara