Oglasio se alarm u Madridu, Jović 31. povređeni igrač od januara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.19. | 09:11

Najskuplje plaćeni srpski fudbaler ikada izvrnuo levi skočni zglob i morao da napusti teren ranije

Luku Jovića je po dolasku u madridski Real poterao ozbiljan maler. Prvo su ga madridski novinari razapeli posle debija u dresu Kraljevskog kluba, onda je bio žrtva Naćovog protiv Arsenala i s terena je morao prinudno da izađe već posle 15 minuta, a onda je u sinoćnjem demoliranju od Atletika izašao uz pomoć klupskih lekara zbog povrede.

Ne, nije laž: Real - Atletiko 3:7! (VIDEO)

Izabrane vesti

Jović je već u 30. minutu morao da ustupi mesto Karimu Benzemi zbog toga što je izvrnuo levi skočni zglob posle sudara sa Janom Oblakom na petercu. Slovenački golman je uklizao kako bi pokupio loptu ispred 60.000.000 evra plaćenog napadača, ali je usput pokupio i Jovićevu nogu, što je bio okidač za neplaniranu izmenu. 

Real definitivno nije pripreme za novu sezonu započeo na pravi način, a u Madridu se oglasio i alaram pošto je ovo već četvrta povreda otkako je počelo uigravanje za ono što tek predstoji. Jović će, naime, biti upisan na listu rekonvalescenata kraj Braima Dijaza, teško povređenog Marka Sensija i Ferlana Mendija.

Iz kluba još nije dostavljena zvanična procena stanja Jovićeve povrede, ali posmatrajući gestikulaciju srpskog golgetera, čini se da nije baš najbolje prošao.

Visok stepen povreda postao je Realov negativni trend u poslednjih šest meseci. Jer, od januara do danas klub je morao da se suoči s čak 31 povredom (!), od čega su 23 bile povrede mišića. To je preveliki broj za tim koji bi trebalo da ima najbolje uslove za rad, oporavak i pripremu. Real je nedavno promenio kondicionog trenera, doveden je Gregori Dupon, ali ni on nije dosad ostavio bolji utisak od njegovih prethodnika Oskara Karadoveo ga Đulen Lopetegi – i Pintusasarađivao s Santijagom Solarijem – pa će Real morati pod hitno da nađe izlaz iz ove košmarne situacije... 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara