Optimista Bojan Ostojić: Nisu bolji, Miletić da stegne zube i izađe na teren

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.08.19. | 13:12

"Naš zadatak pre svega da odbranimo gol"...

Jedan od najiskusnijih u redovima Partizana defanzivac Bojan Ostojić svestan je težine sutrašnjeg zadatka i kavliteta Malatije, ali se uzda u saigrače i sjajnu atmosferu u klubu.
„Jedini problem nam je ta povreda Miletića, ali se nadam da će da stisne zube i izađe sutra na teren. Malatija je dobra ekipa i biće teža utakmica od ovih koje smo do sada igrali. Raduje me što igramo sve bolje. Moramo maksimalno da gledamo prvo sebe i da se spremimo dobro jer znamo šta nosi ova utakmica“, ocenio je Ostojić.

Kakva je atmosfera u timu, možete li da se uporedi s prošlogodišnjom?
„Odlična je i na terenu i u svlačionici. Atmosfera pravi rezultate tako da ćemo nastaviti sa ovim kao i do sada.“

Izabrane vesti

Konstatacija turskih novinara da je Malatija bolja u gostima i da daje dosta golova na strani, naterala je iskusnog štopera da odgovori i rivalu na drugoj strani Mičelu Donaldu koji je u jednom intervjuu napomenuo da je turski tim bolji od crno-belih.
„Oni su dobra i iskusna ekipa. Naš zadatak pre svega da odbranimo gol. Čitam danas da pojedini njihovi igrači prete kako su bolji od nas. Sa tim se ne bih složio. Treba prvo dobiti pa komentarisati. Nijedna  utakmica ne može da se dobije pre nego što se odigra“, zaključio je Bojan Ostojić.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara