Ostaje!

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.19. | 10:35

Barem do zime...

Barselona, Real, Barsa, Madrid i u krug. Danima i danima se piše o pregovorima Nejmara, Barselone i Pari Sen Žermena, a danas smo izgleda došli do tačke koja je sve vreme i bila najrealnija: Ekip piše da će Nejmar ostati u PSŽ-u. Barem do zime...

Brazilac je probao sve da učini kako bi prešao u Barselonu, čak je probao i da uloži 20.000.000 evra i svojim novcem pogura transfer, ali ni to nije vredelo.

Izabrane vesti

Posle svega Nejmar je morao da komunicira sa ljudima iz Pari Sen Žermena i da im kaže da ostaje. Sada će biti sa Brazilom na reprezentativnoj pauzi i za dve sedmice će se vratiti u Pariz i priključiti saigračima. Pošto je Nejmar obavestio ljude iz PSŽ-a da ostaje, potom je pričao i sa emisarima iz Madrida i rekao i njima da više nema prostora da se ova sapunica proteže dalje.

Tu bi trebalo da je stavljena tačka na ceo slučaj. Zato je na naslovnoj strani Ekipa izašao naslov "Ostaje" te da je Nejmar obavestio Barselonu, porodicu i PSŽ da neće ovog leta promeniti sredu. Mada, opet, sa Nejmarom se nikada ne zna...

Nema kakvih sve pokušaja ovog leta nije bilo kako bi Nejmar završio u Barseloni. Bilo je tu i novčanih ponuda, kao i opcija da se uz novac pošalju igrači poput Dembelea i Rakitića. Ni to nije prošlo. PSŽ je sve vreme zahtevao sumu od blizu 220.000.000 evra. A Barselona nije imala tu sumu na računu.

Želju jeste imala, slala je i svoje delegacije u Pariz, išao je i Erik Abidal da proba da ispregovara dovođenje Nejmara, ali uzalud. Zna se da Parižani i Katalonci nemaju najbolje odnose, tako da sve to nije doprinelo boljem razvoju situacije.

Na kraju je Barselona probala sa jednogodišnjom pozajmicom sa obaveznom kupovinom, pa sa pozajmicom na dve godine, probao je i Nejmar da ubaci svoj novac u jednačinu, ali... Kako god okrenete, odgovor iz glavnog grada Pariza bio je - NE.

Sve u svemu, nastavak priče nas čeka gotovo sigurno koliko već predstojeće zime...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara