Ostojić pred put u Tursku: Stvorila se lažna slika o Malatiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.19. | 10:48

Savo Milošević najverovatnije će moći da računa na iskusnog defanzivca

Neprijatne vesti sačekale su Partizan iz sedišta Uefe u ponedeljak popodne. Odluka Disciplinske komisije UEFA da se Parnom valjku uruči suspenzija stadiona u Humskoj za naredne dve evropske utakmice šokirao je sportsku javnost, a kao posledica ovakvog poteza meri se u stotinama hiljada evra. Navodno, procenjeno je da će Partizan ostati bez 500.000 evra na ime zarade od prodaje ulaznica.

Ipak, u timu crno-belih ovih dana razmišljaju samo o revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije, uz nadu da će suspenzija biti odrađena već ove godine. 
"U Tursku idemo izuzetno oprezni. Posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0", rekao je prekaljeni Bojan Ostojić.

Izabrane vesti

Dve utakmice kazne bi koštale Partizan 500.000 evra

Ipak, to ne umanjuje činjenicu da su crno-beli odigrali vrhunski meč prošlog četvrtka. 
"Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom".

Sedam dana kasnije, Partizan će na istoku Anatolije morati da odigraju maksimalno oprezno kako bi zadržali vođstvo iz prve utakmice. 
"Imali su i oni dovoljno vremena kao i mi da sve analiziraju i vide gde su i grešili i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim, koliko god im bilo otežavajuće kako kažu što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore".

PARTIZAN U GRUPNOJ FAZI LIGE EVROPE – 2,10

Jedan od razloga za dodatni oprez jeste i slabije izdanje Partizana protiv Napretka u Kruševcu. 
"Videli smo u nedelju da sve može da se okrene i stoga nema mesta euforiji već strpljivo, polako, koncentrisano i sa punim gasom gde treba".

Zbog toga u redovima osvajača Kupa Srbije vlada mišljenje da mesta za euforiju - nema.
"Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule".

Ostojić se tokom meča s Malatijom u Beogradu požalio na bolu u primicaču, zbog čega nije mogao da završi utakmicu. Srećom po trenera Sava Miloševića, povreda nije tako ozbiljna kako se prvobitno mislilo...
"Što se mene tiče, radim terapije, daće bog da bude sve kako mi želimo".

FotoStar Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara