Filip Mladenović u dresu reprezentacije Srbije
Filip Mladenović u dresu reprezentacije Srbije

Oštre reči u Ekstraklasi, Mladenovićev transfer u Legiju i definitivno propao zbog verbalnog rata sa Sa Pintom

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.12.18. | 16:58

Portugalac izvređao bivšeg beka Crvene zvezde, Filip ga ignorisao

Derbi meč 18. kola prvenstva Poljske protekao je u relativno mirnoj atmosferi, na momente je čak bio i dosadan, ali emocije su proradile posle sudara Legije i Lehije. Atmosferu je zagrejao trener tima iz Varšave Rikardo Sa Pinto odgorajući na ranije reči Filipa Mladenovića, koji je na insinuacije da ga Legija želi u svom taboru otvoreno rekao da ga zbog loših iskustva sa Portugalcem u Crvenoj zvezdi ne zanima transfer u prestonicu.
Nemamo dobar odnos  ne želim opet da radim sa njim“, iskren je bio Mladenović kad su ga novinari upitali da prokomentariše Legijino interesovanje.

Na odgovor Sa Pinta nije se dugo čekalo. I kao po običaju kad je temperamentni Portugalac u pitanju – nije birao reči.
Nemam vremena za lažove, kukavice i ljude koji me ne poštuju. Vrlo brzo ću zaboraviti Mladenovićevo ime, ali on iz nekog razloga pamti moje“, uzvratio je Sa Pinto.

Izabrane vesti

Stara narodna kaže da pametniji popušta, pa je ovog puta Mladenović diplomatski prekinuo baražnu paljbu po novinskim stupcima.
To je rekao? Super, stvarno super. Ni ja ne želim više da govorim o tome. Stvarno me ne interesuje“, rekao je Mladenović stavivši Sa Pinta na opciju “ignore“.

Inače, Mladenović je bio standardan u Sa Pintovom timu dok su sarađivali u Crvenoj zvezdi, ali su varnice iskrsle kad su se koju godinu kasnije susreli opet u Standardu iz Liježa. Tada Mladenović nije imao minute, a nije imao ni kome da se obrati, jer prema navodima poljskih medija trener uopšte nije želeo da razgovara sa srpskim levim bekom.
Izgleda je on imao problem sa mnom. Valjda nešto iz prošlosti“, odgovorio je Mladenović ne želeći da ulazi u dublju polemiku.

Uostalom, nema trenutno ni potrebe. Lehija je trenutno pet bodova ispred Legije i ako ovako nastavi Mladenović bi mogao da tamo negde u maju slavi titulu prvaka Poljske.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Legija VaršavaLehija GdanjskFilip MladenovićRikardo Sa Pinto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara