Otključana Humska: Partizan i Radnički sa publikom

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.19. | 08:24

Posle telefonske sednice Disciplinske komisije FSS

Odluka u interesu fudbala. Derbi polufinala Kupa Srbije, Partizan – Radnički, ipak će se igrati uz prisustvo gledalaca. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je, prema saznanjima Večernjih novosti, na telefonskoj sednici u nedelju, preinačila prethodnu odluku da stadion u Humskoj 1 suspenduje do daljeg, što automatski znači da će branilac trofeja dočekati Nišlije sa publikom.

Meč je na programu u sredu od 18 časova, pa će Grobari biti u prilici da pomognu crno-belima u jedinom preostalom takmičenju u kom imaju za šta da se bore.

Izabrane vesti

Podsetimo, Disciplinska komisija ja zbog neprikladnih stihova pristalica crno-belih na susretu sa Vojvodinom u Novom Sadu privremeno zaključala objekat na Topčiderskom brdu, sastav Sava Miloševića je kaznu izdržao u uvodom duelu plej-ofa protiv Čukaričkog (3:0), pa će kapije u sredu od 18 časova biti otvorene.
Prisustvo navijača biće nam posebno važno protiv Radničkog, nadam se da će da preponaju momenat i da dođu u što većem broju“, kaže Goran Zakarić, strelac drugog gola u trijumfu Partizana nad Brđanima.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanDisciplinska komisija FSSKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara