Ozil, De Paul ili Karasko? Inter radi na nekoliko frontova, Spaleti na udaru još jedne žene

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.01.19. | 10:07

Talas nezadovoljstva u Interu, ko će zameniti Perišića

Inter pregovara na dva fronta: oko prodaje Ivana Perišića i oko dovođenja njegove zamene.

Hrvat je podneo zahtev za transfer, želi u Arsenal već u ovom prelaznom roku, ali Inter ne želi da ga pusti ispod sene. Ponuda Tobdžija da pozajme Perišića u zamenu za pozajmicu Ozila je u startu odbijena. Inter je odbio i predlog Tobdžija o pozajmici Hrvata s pravom otkupa ugovora. Inter želi siguran novac i između 35.000.000 40.000.000 evra za hrvatskog ofnazivca. Može i pozajmica s obaveznim otkupom ugovora. Sada se šuška opet o trampi za Ozila uz uslov da Arsenal na sebe preuzme celu Perišićevu i polovinu Ozilove plate. Inter bi radije novac i trampa za Ozila će biti poslednje rešenje ako se iscrpe sva druga.

Izabrane vesti

Perišić se već dogovorio sa Arsenalom da mu Tobdžije plate 3.000.000 evra do kraja sezone (u Interu ima 4.500.000 evra za celu sezonu) i da u naredne tri godine zarađuje oko 6.500.000 evra godišnje. Samo se čeka zeleno svetlo Intera.

A pored ekonomskih uslova koje zahtevaju prilikom prdaje Perišića, Nerazurima je potrebna i zamena za Hrvata. Ozil čak i nije prva opcija. Nerazuri vode pregovore na više frontova, a potpredsednik Havijer Zaneti je lično na sebe preuzeo misiju ubeđivanja argentinskog reprezentativca Rodriga de Paula iz Udinezea. Interov plan je bio da na leto kupi De Paula, ali odlazak Perišića i konkurencija Napolija teraju Nerazure da požure sa argentinskim krilom.

Napolitanci su ponudili Udinezeu 30.000.000 evra i Amina Junesa za De Paula i nadaju se da je to dovoljno. Igrač bi radije u Inter i čeka da milanski velikan dostavi adekvatnu ponudu na Friuli. U Interu se još lome da li da potroše velike pare sada ili da čekaju leto kada će biti lišenih nekih stega finansijskog fer-pleja.

Zato se sve veće šansu daju dolasku Janika Fereire Karaska koji bi bio prirodna zamena za Perišića. Belgijanac u kineskom Dalijanu zarađuje oko 10.000.000 evra po sezoni, ali je spreman na značajnu finansijsku žrtvu da bi opet zaigrao u velikom evropskom klubu. Njega želi i Milan i zato Inter nema mnogo vremena. Pregovori sa Dalijanom su u toku, a Inter umesto obeštećenja Kinezima nudi Antonija Kandrevu.

Povremeni italijanski reprezentativac dobija sve manju minutažu kod Spaletija koji želi da ga se reši. Posle sinoćnjeg poraza od Torina, Spaleti se našao na udaru mnogih kritičara među kojima je i Kandrevina devojka. Ona se na društvenim mrežama obrušila na Spaletija pitajući se da li je on normalan kada mu ne igra njen dečko. Ništa novo za Inter. Ranije su Spaletija kritikovali Ikardijeva supruga Vanda Nara, potom otac Lautara Martineza. Sada i Kandrevina žena… Talas nezadovoljstva sve više pogađa Interovu svlačionicu. Pored Kandreve i Perišića, tu je i Miranda koji takođe nije zadovoljan i želi da se vrati u domovinu.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Antonio KandrevaRodrigo De PolMesut OzilIvan PerišićJanik Fereira Karasko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara