PAOK želi Obradovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.07.18. | 11:29

Kao i iskusnog rumunskog napadača Klaudija Kešerua

Grči PAOK razmišlja o narednim potezima na tranasfer tržištu ovoga leta, a kako grčki mediji pišu dvojica igrača su želja solunskih crno-belih: Ivan Obradović i Klaudiu Kešeru.

Kako pišu tamošnji mediji, postoje poteškoće u dovođenju ova dva igrača pošto su obojica vezana ugovorom za svoje klubove. Obradović za Anderleht, a Kešeru za Ludogorec.

Izabrane vesti

Obradović ima ugovor sa Anderlehtom do 2019. godine, ali postoji mogućnost da ovog leta napusti tim i ode negde gde bi imao veću ulogu i minutažu. Upravo ga je ovo poslednje koštalo odlaska na Mundijal ove godine gde je imao želju da se nađe. 

Možda sve ovo presudi i odvede Obradovića u Grčku gde do sada nije igrao. U karijeri je nosio dres Partizana, Saragose, Mehelena, a u Anderlehtu je od 2015. godine.

Ukupno je za Kraljevski klub iz Brisela odigrao 65 mečeva i dao je jedan gol.

Ukoliko mu se kockice poklope mogao bi da zaigra zajedno sa Aleksandrom Prijovićem, naravno ukoliko srpski napadač ostane u crno-belima iz Soluna i ne prihvati neku od inostranih ponuda.

Kao bivšem fudbaleru Partizana, Obradoviću će igranje i prilagođavanje u PAOK-u ići dosta lakše ukoliko dođe do ovog transfera.

Obradović ima 29 godina i bogato iskustvo igranja po Evropi tako da nije čudo što postoje klubovi koji bi ga rado videli u svojim redovima. PAOK je jedan od njih.


PAOK danas u sklopu priprema za predstojeću sezonu igra protiv FCSB-a prijateljsku utakmicu. I jedni i drugi su bez pobeda u dve dosadašnje utakmice. Solunci su prvo remizirali sa Anderlehtom (2:2), zatim izgubio od Nordsjilanda (1:2), dok su Rumuni mečeve protiv Klub Briža i Ajaksa odigrali bez pobednika identičnim rezultatom (1:1).

Foto: Action images


tagovi

Ivan ObradovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara