Partizan rešio: Antonov ostaje! Za trojicu igrača skoro 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.05.18. | 19:28

Ostaje da se pronađe model saradnje sa Garashopersom

Dugo je Nemanja Antonov tražio sebe u Humskoj, trebalo mu je duže od šest meseci da ubedi stručni štab i ljude iz kluba da je igrač za Partizan, ali je u finišu prolećnog dela sezone, prema oceni sportskog sektora, odigrao dovoljno dobro, pa su crno-beli odlučili da ga zadrže i za narednu.

MOZZART Sport saznanje da će Parni valjak uskoro početi pregovore sa Grashopersom podovom nastavka saradnje sa levim beom iz „klase 1995“. Kad je minulog leta dolazio u Beograd, jedan od zlatnih Orlića sa Mundijalita na Novom Zelandu dogovorio je jednogodišnju pozajmicu, ali je u ugovoru naznačena mogućnost da srpski klub može od Švajcaraca da otkupi njegov ugovor. Prema trenutnom raspoloženju na Topčiderskom brdu to će se i i desiti, ostaje samo da se pronađe model po kom će biti zatvorena finansijska konstrukcija sa Švajcarcima. Da li će Antonov ostati još šest meseci na pozajmici ili će, što je realnija varijanta, postati u potpunosti vlasništvo Partizana.

Izabrane vesti

S obzirom da mu je ostala završna godina ugovora sa Grashopersom, njegovi trenutni poslodavci ne bi trebalo da prave problem Antonovu. Naravno, pod uslovom da crno-beli plate određenu sumu novca.

U tom slučaju, Partizan bi u narednu sezonu ušao sa Nemanjom Antonovim kao prvim izborom za poziciju levog beka, njegova alternativa bio bi Slobodan Urošević, zimus angažovan iz Napretka, dok bi Nemanja G. Miletić najverovatnije bio prodat. Uz napomenu da 30 odsto od transfer Miletića ide njegovom bivšem klubu, Javoru.

Osim Nemanje Antonova, upravu kluba iz Humske 1 ovog leta čekaju i pregovori sa Čelsijem i Olimpijakosom povodom otkupa ugovora Danila Pantića (oko 1.000.000 evra) i Saše Zdjelara (500.000). Pretpostavka je da bi za pomenutu trojicu igrača Partizan trebalo da izdvoji skoro 2.000.000 evra.

FOTO: Star sport


tagovi

Nemanja Antonov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara