"Nikola Leković u dresu Rada protiv Aleksandra Miljkovića"
"Nikola Leković u dresu Rada protiv Aleksandra Miljkovića"

Partizan rešio problem levog beka: Leković stigao na jednogodišnju pozajmicu

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.08.15. | 21:21

Branislav Jovanović kaže da ga je viša sila sprečila da se vrati u Humsku 1

Nikola Leković u dresu Rada protiv Aleksandra MiljkovićaDan uoči stavljanja tačke na aktivnosti u letnjem prelaznom roku Partizan je rešio hronični problem na poziciji levog beka. Baš kao što je i najavljeno, crno-beli su efektno završili posao sa Nikolom Lekovićem i on će u ponedeljak, kad prođe lekarske preglede, potpisati ugovor sa klubom iz Humske 1.

Reč je o jednogodišnjoj pozajmici iz poljske Lehije, a s obzirom da nekadašnjem đaku omladinske škole Parnog valjka narednog leta ističe ugovor sa ekipom iz Gdanjska, ostavljena je mogućnost da se tad obaveže na dugoročnu saradnju Partizanu.

Izabrane vesti

Leković će na poziciji levog beka zameniti Nemanju Petrovića, a na taj način ekipa Zorana Milinkovića će okončati dugotrajnu potragu za naslednikom Vladimira Volkova, s obzirom da prethodno nije iz dva pokušaja uspela da se dogovori sa Markom Lomićem iz Mordovije.

Partizan će tokom ponedeljak ozvaničiti saradnju i sa zlatnim Orlićem Sašom Zdjelarom iz Olimpijakosa (takođe jednogodišnja pozajmica), a čeka se odgovor Marka Devića, a od večeras je postalo jasno da od povratka Branislava Jovanovića u Beograd neće biti ništa. Klub i igračsu se dogovorili, ali iskusnom vezisti izraelski Hapoel iz Akre nije dao potrebne papire, iako mu je to obećao.
Mnogo mi je krivo što se nisam vratio u svoj voljeni klub, mje srce će uvek biti crno-belo! Žao mi je zbog navijača i zbog svih ljudi koji su mi ukazali poverenje, ali viša sila je uticala na to da ne dođem. Još jednom hvala na podršci svima“, napisao je Jovanović u emotivnoj poruci na Fejsbuk profilu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015FK PartizanNikola LekovićBranislav Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara