Patriotas uzdrman, Atletiko želi osvetu

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.08.18. | 16:40

Kec u Medeljinu je fiks

Najtrofejniji kolumbijski klub i šampion Aperture otvoriće u noći između srede i četvrtka treće kolo Klausure protiv jedne od dve ekipe koje su mu uzele meru u prvom krugu. Atletiko Nasional ugostiće Patriotas (03.00) i pokušati da se produži seriju utakmica koje u Medeljinu nije izgubio od noćašnjeg rivala. Taj niz datira još od sredine aprila 2012. godine, kada je Atletiko na stadionu Atanasio Đirardo trijumfovao minimalnim rezultatom. Medeljin je bio poprište još sedam njihovih susreta. Atletiku je pripalo pet, dok su preostala dva, uključujući i jedan u kupu, okončana bez pobednika. 

Generalno, tim Horhea Almirona je za klasu kvalitetniji, a činjenica da ga je Patriotas posle preokreta dobio na samom startu sezone - tačnije, u trećem kolu Aperture - dodatno podgreva atmosferu u taboru Atletika, koji će u isto vreme želeti da se iskupi navijačima za kiks iz prvog koala Klausure protiv Deportes Tolime. Patriotas je nakon remija sa Santa Feom poklekao pred Milionariosom, što bi, prema rečima Džeisona Lusumija, Atletiko morao da iskoristi.
"Uzdrmani su, tu je naša prednost. Ali ne zaboravite da nisu naivna ekipa. To su nam pokazali i u prvoj utakmici. Sigurno nisu došli po bod, već po sva tri, tako da moramo da budemo oprezni u odbrani kako nam se ne bi ponovio februarski scenario", rekao je Lusumi.

Izabrane vesti

Uzimajući u obzir gore pomenute fakte, kec se ne dovodi u pitanje. Ako, međutim, ne želite da igrate konačan ishod, ili jedinicu hoćete da iskombinujete sa golovima, tip 0-2 nameće se kao najlogičniji izbor. Jer, Atletiko važi za ekipu na čijim utakmicama je najčešće bilo maksimum dva gola (16 od 19 u Aperturi), dok je Patriotas uz još nekoliko ekipa drugi na toj listi (15 od 19), pritom je i u seriji od 11 mečeva sa najviše dva pogotka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 02:40 1292 KOL 1 Atletico Nacional - Patriotas kmb 1&0-2 2,50
Ukupna kvota2,50

KOLUMBIJA 1 (KLAUSURA) - 3. KOLO

Četvrtak
03.00: (1,38) Atletiko Nasional (4,30) Patriotas (9,50)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

KolumbijaKolumbija 1sportsko klađenjeAtletiko NasionalPatriotas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara