Peruanska 0-2 kompanija uvek tamo gde je neizvesno

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.04.18. | 14:53

Kantolao i Real Garkilaso međusobno vole da opipavaju puls, što ih je poslednja dva puta odvuklo i u NG vode

Peruanska posla Kantolaoa, i Real Garkilasa večeras neće biti lako rešiva ni za jedan ni za drugi tabor. Kantolao je Grupi B zaređao tri meča bez pobede, dok Garkilaso ima samo jedan kiks iz proteteklih pet kola. Oprez, jer to je ono što se vidi na prvi pogled, a drugi je sasvim različit, totalno neshvatljiv, jer gol razlike rivala za sitne sate pišu neku sasvim drugu priču...

Naime, Kantolao do 11. kola ima gol razliku od 11:7, i odnos dobitničkih i X partija od tačno 4:4! Taj podatak implicira čvrste odbrambene bedeme gostujućeg tima koji je u februaru večerašnjeg protivnika ispratio sa 2:0. Real Gariglaso istina je ima bolje rezultate u poslednjem periodu, ali i gol razliku od 17:15, samo jedan remi, pet pobeda, i četiri poraza.

Izabrane vesti

Sigurica ovde dakle ne postoji, ili bar nije očigledna, osim verovatnoće da će napadači i jednog i drugog tima tražiti rupe u odbrambenim redovima koje su u poslednja dva navrata bile valjano zapušene. Zato su se valjda i poslednja dva susreta ovih timova završavala sa 0-2 gola, ali i sa overenim NG tipovanjima.  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 00:45 1681 PERIK Real Garcilaso - Cantolao ug 0-2 2,03
Ukupna kvota2,03

Peru 1 – 11. kolo

00.45: (1,45) Real Garkilaso (4,10) Kantoloao (6,75)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Perusportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara