Peto vezano domaćinstvo za vojni klub!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.03.18. | 09:00

Prvi ovosezonski duel u Novokubanjsku okončan je remijem bez golova, jer izgleda da jedino tako ovi timovi međusobno dele bodove. Sveukupno su četiri puta igrali X, i svi dueli su završeni rezultatom 0:0

Nekadašnji osvajač Sovjetskog kupa i učesnik Kupa pobednika kupova pre 37 godina SKA Rostov već godinama bije bitke po trećeligaškim terenima u Rusiji. Vojni klub iz grada na Donu ni ove godine neće uspeti da se domogne Druge lige, pošto je konkurencija značajno odmakla, ali neće morati da brine ni za opstanak.

U okviru 21. kola divizije Jug SKA dočekuje Biolog, koji ima bod i utakmicu više od njega. Prvi ovosezonski duel u Novokubanjsku okončan je remijem bez golova, jer izgleda da jedino tako ovi timovi međusobno dele bodove. Sveukupno su četiri puta igrali X, i svi dueli su završeni rezultatom 0:0.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 13:30 4357 RUS3J Ska Rostov - Biolog ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

Zanimljivo je da će SKA danas peti uzastopni put odigrati kao domaćin, a do sada je ostvario dve pobede, remi i poraz. Sa druge strane, Biolog je bez slavlja na četiri prethodna susreta. Kako je ovo prvi meč za oba tima u drugom delu sezone, ne verujemo da će biti preterano efikasni.

RUSIJA 3, JUG - 21. KOLO

Ponedeljak
13.30: (1,82) SKA Rostov (3,35) Biolog (4,30)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara