Petrić: Teren? To su priče za malu decu; nismo zaslužili da prođemo

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.09.22. | 17:38

"Partizan sebi ne sme da dozvoli da izgubi utakmicu od slabijeg protivnika"...

Još u najavi utakmice novinari su podsećali Gordana Petrića na neka loša iskustva protiv niželigaša u Kupu Srbije. Malo ko je verovao da bi mogli da se ponove BSK Batajnica ili Timok, ali Radnički iz Sremske Mitrovice uspeo je da upiše na listu Partizanovih dželata za pamćenje.

Bez obzira na to 'ravna linija' trenera crno-belih ostala je postojana. Nijedan viši ton nakon izuzetno neprijatnog poraza u Vojvodini...

Izabrane vesti

“Nismo mogli da budemo zadovoljni i da se završilo pobedom, nismo igrali dobro, to je očigledno. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi trebalo to da se dešava... Jednostavno, pala je koncentracija. Da li nam je smetao teren ili ne, to su priče za malu decu. Teren je bio loš i za protivničke igrače, to ne treba da bude izgovor. Moraju momci da dignu glavu i oporave se što pre. Generalno, nismo zaslužili danas da prođemo".

Ovo je više od običnog iznenađenja, priznaje i Petrić...

“Senzacija je, svakako da Partizan sebi ne sme da dozvoli da izgubi utakmicu sa slabijim protivnikom, tako da momcima mogu da zamerim mnogo stvari, ali to je priča za nas u svlačionici, pa ćemo videti koliko će se oni oporaviti od ovoga za utakmicu koja sledi u nedelju”.

Igrači Partizana nisu vežbali penali pred ovaj susrtet i trener je to ponovio:

“Ne, pitali ste me to već na konferenciji. Oni sami šutiraju penale posle treninga, tako da namenski nismo vežbali. Promašili su četiri puta, ne znam kad se ranije desilo ovako nešto, ali evo - desilo se. Rivalu želim svu sreću, to je to”.

Trener Radničkog Dejan Nikolić nije padao u euforiju posle meča. Na pitanje da li bi bio zadovoljan izdanjem svog tima i da je ostalo 0:1 kazao je da bi.

"Rekao sam igračima i pre početka utakmice - cilj nam je da što duže držimo utakmicu u neizvesnosti. Na poluvremenu sam im rekao da ne treba da strahuju. Dali smo gol u nadoknadi, penali su lutrija, ovog puta je sreća bila na našoj strani i ostvarili smo istorijsku pobedu".


tagovi

Kup SrbijeGordan Petrić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara