"Đorđević, Rogač i Subašić"
"Đorđević, Rogač i Subašić"

Pižon odmah dobija tri pojačanja: Levi bek iz Zvezde, desni iz Vojvodine, plus Subašić u špicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.07.15. | 09:19

„Znam da svi pričaju o kalkulacijama i nameštanju, ali tvrdim da od toga nema ništa“, uverava novi trener OFK Beograda pred premijerni duel nove sezone Superlige

Đorđević, Rogač i SubašićStigao je Vladimir Petrović Pižon na Staru Karaburmu, a za njim stižu i pojačanja. Novom šefu stručnog štaba OFK Beograda uprava kluba pokušaće u ekspresnom roku da popuni neke od ključnih pozicija u timu koji već na premijeri novog šampionata Srbije igra protiv Crvene zvezde.

A upravo sa Marakane će Romatičari dobiti prvog novajliju. Reč je o Stefanu Đorđeviću (24), levom beku koji za sad nije dobio odgovarajuću priliku u crveno-belom dresu, pa će se preseliti među plavo-bele na pozajmicu. Đorđević je u Zvezdu stigao iz Voždovca tokom trenerske ere Nenada Lalatovića, prethodno je igrao za novosadski Proleter, Banat i subotički Spartak, a u OFK Beogradu bi trebalo da zameni Nemanju Antonova koji se preselio u Grashopers.

Izabrane vesti

Sportski žurnal prenosi da će uprava Romantičara na dobro putu da obezbedi još dva potpisa. Prvi bi na Karaburmu trebalo da dođe doskorašnji desni bek, a po potrebi i zadnji vezni Vojvodine Ivan Rogač (23), koji je školovan u mlađim kategorijama Crvene zvezde, kalio se na pozajmicama u Sopotu i BSK iz Borče, proveo tri sezone u Radu i jednu u ukrajinskom Volinu, pre nego što je prošlog leta zadužio dres Novosađana.

Kao šlag na tortu OFK Beograd bi, dodaje Žurnal, angažovati bivšeg napadača Crvene zvezde i reprezentacije Branimira Subašića, koji ima 33 godine i u minuloj sezoni je nosio dres turske Manise.
Velika mi je čast što ću trenirati ekipu koja igra lepršav fudbal, cilj je da pokažemo znanje, afirmišemo mlade igrače i napravimo dobar rezultat. Teško mi je što u prvom kolu igramo protiv Zvezde. Znate, u njoj sam proveo mnogo godina. Znam da svi pričaju o kalkulacijama i nameštanju, ali tvrdim da od toga nema ništa. Igraćemo fudbal, neka pobedi bolji“, poručio je novi trener OFK Beograda Vladimir Pižon Petrović.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Vladimir Petrović PižonSuperligaStefan ĐorđevićSrbijaprelazni rok 2015OFK BeogradIvan RogačBranimir Subašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara