Pljušte čestitke Stojanoviću: Gol koji će mi obeležiti karijeru

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.12.19. | 14:44

Vezista Čuke pogodio ove jeseni i protiv Zvezde i protiv Partizana

Gol kakav se retko viđa. Kakav se daje jednom u karijeri i to ako imaš sreće. O pogotku Luke Stojanovića za Čukarički protiv Crvene zvezde na Marakani (1:3) još se priča. I pripovedaće se.

Vezista Brđana je tačno sa linije centra odapeo strelu koju Milan Borjan nije uspeo da dohvati. Bio je to ujedno treći Stojanovićev gol protiv Zvezde u tri utakmice u dresu Čukaričkog.

Izabrane vesti

Ali, ovaj će definitivni pamtiti do kraja života.
Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol sa više od pola terena na Marakani najlepši do sada. Verujem da će mi taj trenutak obeležiti karijeru”, rekao je Stojanović za klupski sajt.

Snimak gola vrti se po internetu, dobacio je i do dalekih meridijana.
Video sam da je bio jedan od najgledanijih video snimaka u svim kategorijama u Srbiji u nedelju, video sam i da su brojni sajtovi u Portugaliji pisali o golu protiv Zvezde. Naravno da mi je drago zbog svega toga”.

Telefon se od čestitki usijao. Zaslužio je Luka da mu stegnu ruku i oni koji vole crveno-bele boje.
Stiglo je zaista mnogo poruka, neke nisam stigao ni da pročitam. Čestitali su mi i brojni Grobari, drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde”.

Može Stojanović da se podiči uspehom kao mali koji igrač u Srbiji: pogodio je ove jeseni mrežu i Partizana i to za pobedu (2:1) i protiv Crvene zvezde – s centra.
Naravno da veliki rivali dodatno inspirišu nas igrače. Na domaćoj sceni posebno je to slučaj kada igramo protiv Zvezde i Partizana. Davao sam golove večitim rivalima, očigledno mi leže te utakmice”, konstatovao je, uz osmeh, Luka Stojanović.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara