Počeo da pakuje kofere: Ozil stavio londonsku vilu u oglase, cena 10.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.10.19. | 14:45

Još jedan dokaz da je sa Arsenalom završio...

Više se ne postavlja pitanje da li će, već gde će i kada Mesut Ozil otići. Misija bivšeg nemačkog reprezentativca i svetskog šampiona iz 2014. istekla je, Arsenal i Unai Emeri ne žele kreativnog vezistu koji je u velikoj krizi, pa se već danima na Ostrvu spekuliše šta će biti sa Ozilom.

Da je sa Tobdžijama završio to je jasno svima. Ove sezone samo 71 minut u Premijer ligi i prilično surove izjave španskog trenera, koji je poručio da kada god nema Ozila u timu ili protokolu, to je zato što može da računa na bolje (spremnije) igrače.

Izabrane vesti

Kao buduća destinacija Arsenalove "desetke" najčešće se poslednjih nedelja pominjao Fenerbahče, ali kako stvari sada stoje za Turke bi to bio prevelik zalog. Pre svega zbog činjenice da Ozil ima još godinu i po dana ugovora i što je još važnije - platu od skoro 400.000 evra nedeljno.

I dok mediji nagađaju gde će Nemaca, odnosno da li bi Fener mogao da pronađe neku formulu za dovođenje velike zvezde, ostrvski tabloidi otkrivaju da je Mesut Ozil stavio svoju londonsku vilu u oglase. Ogromnu kuću koju je pazario 2016. sada prodaje za 10.000.000 evra i to samo još jedan pokazatelj da se sprema za selidbu. I ponovo, ono što je izvesno, U Londonu očito neće ostati. A verovatno ni u Engleskoj.

Ozil je pre dve godine ostvorio vrata svog doma za medije. A kamera je imala i šta da zabeleži - šest spavaćih soba, nekoliko salona, kućni bioskop, vinski podrum, čak i pravi mali pab u okviru ogromne kuhinje.

Uverite se i sami...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara