Fudbaleri Lajpciga (©Reuters)
Fudbaleri Lajpciga (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Fajenord i Lajpcig bez greške, verujemo u Totenhem

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.20. | 10:47

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 20. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
RB Leipzig - Mainz
ID: 3005

Bikovi su lani dali Majncu čak 13 golova, od toga Timo Verner šest. Najbolji igrač Saksonaca sada je u Čelsiju, ali Nulfinferima svakako nije svejedno pred put u Lajpcig i izostanak efikasnog keca bio bi senzacija. Ništa od toga...


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 14:30
Feyenoord - Twente
ID: 1625

Trener Enshedeovaca Ron Jans pokušaće da učini ono što nisu mogla četvorica njegovih prethodnika: da spreči poraz od Fajenorda, koji bi Tventeu bio deveti zaredom. Nek' mu je sa srećom, ali ništa od toga, efikasan kec je već viđen.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.7)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 15:30
Rubin - Spartak Moscow
ID: 4314

Rivali su u sličnim formama, s tim da su Moskovljani u prethodnom kolu igrali težak gradski derbi sa CSKA i izgubili rezultatom 3:1. Na njihovim okršajima često dolazi 2-3, pa je i sada to naša preporuka, ishod je bolje preskočiti.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 13:00
Ufa - CSKA
ID: 4312

Ufa je još jedna ekipa koja kod kuće ume da ojadi favorite, što su Armejci dobro osetili prethodnih sezona (mislimo na česte remije). Ali, domaći su zasad veoma neubedljivi, te je i ovde dvojka najbolji izbor. Ne očekujte goleadu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Sassuolo - Cagliari
ID: 1005

Sasuolo je veoma neugodna ekipa, a to što su domaći u završnici prošlog prvenstva beležili slabe rezultate treba pripisati njihovoj nemotivisanosti. Kaljari je na strani najčešće igrao nerešeno, ali ovde ipak očekujemo keca i 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.45)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 13:00
Southampton - Tottenham
ID: 2013

U poslednje tri godine na međusobnim okršajima ovih klubova samo dva puta nije došao kec - oba puta na ovom terenu, i oba puta rezultat je bio 1:1. Međutim, kvalitet je na strani Pevaca, stoga očekujemo dvojku, ali probajte i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 15:00
Stoke - Bristol City
ID: 8872

Oba rivala su tokom prošle sezone imala periode sjajnih igara, pa nizove rezultata koji su dovodili do očaja njihove navijače. Stouk je startovao remijem na neugodnom Denu, a Siti pobedom nad Koventrijem. Kec je izgledan, uz GG. 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:00
Wolfsburg - Leverkusen
ID: 3009

U duelima Volfzburga i Leverkuzena pet puta zaredom viđena je dvojka, a na samo jednom od njih nisu došli 3-5 i 2UG 2+. Gosti su ostali bez budućeg superstara Kaja Haverca, zbog čega vam radije preporučujemo druge dve mogućnosti.


Tim 2 daje gol

Tip: 2+ (1.97)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 12:30
Parma - Napoli
ID: 1003

Kada su transferi u pitanju, Napoli je više pominjan kao klub iz kojeg neko odlazi (istina, Đenaro Gatuzo doveo je iz Lila mladog napadača Viktora Osimena za 70 miliona evra). Ovde nas ništa ne bi iznenadilo, najbolje je probati GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)

tagovi

predlozzi i tipovanjaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara