Trevou Čaloba (Čelsi) i Luis Dijaz (Liverpul)
Trevou Čaloba (Čelsi) i Luis Dijaz (Liverpul)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Opet Čelsi - LFC, opet Vembli, opet pehar odlazi na Enfild

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.05.22. | 11:05

Pročitajte nekoliko predloga za 14. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Bielefeld - RB Leipzig
ID: 6397047

Bilefeldu ni ubedljiva pobeda - što je, uzgred, apsolutno nezamislivo - verovatno neće doneti ni baraž, dok Bikove i remi ostavlja na željenom četvrtom mestu. Postoje svi uslovi za dosta pogodaka (čak i na obe strane), a snaga gostiju trebalo bi da progura dvojku. Kombinujte.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Roma - Venezia
ID: 6397024

 

Niz od 10 poraza Venecija je prekinula u prošlom kolu pobedom nad Bolonjom u neočekivano efikasnoj utakmici (4:3), ali to će biti sve od ekipe koju je pre nekoliko dana preuzeo Andrea Sončin. Finalista Lige konferencija je apsolutni favorit, a kvotu pojačajte kombinacijom sa 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.53)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Lyon - Nantes
ID: 6397069

Posle prošlonedeljnog kiksa u Mecu Lion više nije gospodar sopstvene sudbine i ponovo mu „visi“ izlazak u Evropu. Međutim, činjenica da je Nant nedavnim osvajanjem domaćeg Kupa izborio grupnu fazu Lige Evrope čini ga statistom na ovoj utakmici i kec je najrealnija opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Porto - Estoril
ID: 6396852

Porto je osvojio titulu na najslađi mogući način: pobedom na gostovanju najvećem rivalu Benfiki, i to golom u četvrtom minutu nadoknade. Sada može da se okrene finalu Kupa, međutim, to ne znači da neće slaviti i protiv Estorila. Keca bi trebalo da isprati puno pogodaka.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 17:45
Chelsea - Liverpool
ID: 6397436

 

Liverpul je već osvojio jedan trofej, onaj u LK, i to tako što je u finalu na Vembliju bio uspešniji upravo od Čelsija. No, Crveni se još bore za titulu, a predstoji im i finale LŠ. Plavcima je ovo jedina prilika da podignu neki pehar, ali uloga favorita ipak pripada rivalu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
ENGLESKA 2 - PLAY OFF | 16:00
Sheffield Utd - Nott.Forest
ID: 6396489

Istorijski gledano, ova dva kluba spadaju među bitnije u Engleskoj, a Šumari su i dva puta bili šampioni Evrope. Međutim, decenijama ne mogu da se pohvale uspesima, a do plasmana u Premijer ligu uopšte nije lako doći. Sve opcije su otvorene, no ovde blagu prednost imaju domaći.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Stuttgart - Koln
ID: 6397037

 

Keln će verovatno u plej-of za Ligu konferencije, ali i to je ogroman iskorak u poređenju sa 2021. u kojoj je „preživeo“ u eliti tek preko baraža. Da bi izbegao rivalovu prošlogodišnju sudbinu Štutgart mora i da pobedi, i da se nada porazu Herte. Vi ovde pokušajte sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 18:00
Udinese - Spezia
ID: 6397005

Sezona u Italiji bliži se kraju, a Udineze u završnicu ulazi potpuno relaksiran, što se dalo primetiti na nekim skorašnjim utakmicama. Specija još nije sasvim obezbedila opstanak i meč joj je važniji nego domaćima, ali joj je forma očajna (pet kola bez pobede). Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara