Robert Levandovski (Bajern) i Rafael Gereiro (Dortmund)
Robert Levandovski (Bajern) i Rafael Gereiro (Dortmund)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Klasiker za “salataru” obećava GG3+

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 10:56

Pročitajte nekoliko predloga za 26. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Dortmund - Bayern
ID: 4871008


Dortmund u Klasiker ulazi sa četiri boda zaostatka za vodećim Bajernom, koji je i branilac titule i ukoliko domaći ne uspeju da trijumfuju usudićemo se da trku za “salataru” proglasimo rešenom. Poslednjih godina na njihovim duelima dominiraju kečevi, no naš izbor sada je GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.57)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Werder - M' gladbach
ID: 4871007

Verder je slavio u Frajburgu, što mu je malo popravilo šanse za opstanak. Međutim, danas mu dolazi jedan od kandidata za LŠ, koji želi da se “opere” posle poraza od Leverkuzena pred svojim navijačima. Kvalitet je na strani gostiju, ali kako je i 3+ realno držite se golova.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.45)
Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 18:00
Jablonec - Zlin
ID: 4870717

Jablonec u nastavak prvenstva ulazi sa treće pozicije (istina, ima veliki bodovni zaostatak za Slavijom i Plzenjem), dok je njegov protivnik u grupi klubova koji će se boriti za opstanak. Kada se doda činjenica da Zlin nije dobio međusobni duel od 2008. kec se sam nameće.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 20:00
M.Boleslav - Slavia Praha
ID: 4870720


Vodeća Slavija ima osam bodova više nego njen prvi pratilac Plzenj, ali puno je ostalo do kraja i svašta bi moglo da se izdešava. Zbog toga gosti sebi ne smeju da dozvole bilo kakvu popustljivost prema rivalu koji se nalazi na veoma dobroj, petoj poziciji, pa gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Leverkusen - Wolfsburg
ID: 4871021

Na njihovim međusobnim okršajima već četiri godine nije viđen kec i nema sumnje da se Vukovi, koji su vezali nekoliko dobrih partija na strani nadaju produžetku te serije. Međutim, imaju veliki broj povređenih, a domaći su u sjajnoj formi, te ipak verujemo u kombinaciju 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.3)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Greuther Furth - Osnabruck
ID: 4870988

Osnabrik je u poslednjih deset kola pretrpeo čak sedam poraza, a ostale utakmice odigrao je nerešeno i našao se u nevoljama. Samopouzdanje njegovih igrača je na veoma niskom nivou i Grojter, neopterećen ishodom može da odigra za svoj groš i slavi, s tim da i GG dolazi u obzir.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
MAĐARSKA - KUP | 21:00
Honved - MTK
ID: 4870890

Slavni MTK je u Drugoj ligi (naleto bi trebalo da se vrati u elitu), ali odlično gura kroz Kup u kojem ne da ne zna za poraz, nego još nije primio ni gol. Honved deluje po sistemu “toplo-hladno”, ali četiri godine nije izgubio od velikog rivala i tvrd kec je vredan rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara