Nikola Mituljikić ©Star Sport
Nikola Mituljikić ©Star Sport

Prilika za dokazivanje: Milojević priključio Mituljikiće i Kneževića, Zvezda krenula sa pripremama

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.22. | 14:42

Mladi fudbaleri crveno-belih krenuli su sa treninzima pre celokupnog tima, kako bi imali više vremena za rad sa Milošem Milojevićem, a u narednim danima će imati priliku za dokazivanje mladom strategu, kao i da unaprede određene segmente igre

Crvena zvezda je zvanično započela pripreme za prolećni deo sezone, a na prvom treningu šef struke Miloš Milojević imao je na raspolaganju 17 igrača. Među njima su se našli i supertalentovani igrači iz Grafičara, Jovan i Nikola Mituljikić i Nikola Knežević.

Okupljanju su prisustvovali i Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović.

Izabrane vesti

Mladi fudbaleri crveno-belih krenuli su sa treninzima pre celokupnog tima, kako bi imali više vremena za rad sa Milošem Milojevićem, a u narednim danima će imati priliku za dokazivanje mladom strategu, kao i da unaprede određene segmente igre.

Crvena zvezda će trenirati u Beogradu do odlaska na pripreme u Tursku 8. januara, a zvanična prozivka je planirana za 2. januar, kada će se i ostali igrači priključiti treninzima.

Crveno-beli će tokom priprema u Turskoj odigrati šest kontrolnih mečeva, po sledećem rasporedu:

15. januar: Crvena zvezda - Lehija Gdanjsk

19. januar: Crvena zvezda - Nefči

21. januar: Crvena zvezda - Kopar

22. januar: Crvena zvezda - Dinamo Tbilisi

25. januar: Crvena zvezda - Ludogorec

27. januar: Crvena zvezda - Austrija Lustenau


tagovi

Miloš MilojevićNikola MituljikićJovan MituljikićNikola Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara