Problem za problemom: Lekić jedini zdrav

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.10.18. | 13:52

Trener Kadiza u napadu može da računa samo na srpskog internacionalca

Bitku za goli život u Segundi vodi Kadiz. Iako je u Kupu kralja preskočio Tenerife i Saragosu, tim Alvara Servere u prvenstvu ne može da se "pronađe"...

Samo jedan trijumf - i to u prvoj rundi - te osam uzastopnih utakmica bez pobede poslali su Dejana Lekića i drugove u opasnu zonu, a da stvar bude još teža, Servera pred poslednji meč 10. kola protiv Hihona (20.30) ima na raspolaganju samo jednog napadača. I to srpskog internacionalca, pomenutog Dejana Lekića. Ostatak ofanzivaca, što zbog povrede, što zbog bolesti, neće biti u prilici da pomogne Kadizu da izađe iz krize. 

Izabrane vesti

Nekadašnji član Crvene zvezde, koji je stigao u smiraj prelaznog roka, i dalje čeka na prvenac u dresu Kadiza. Odigrao je četiri meča, od čega je minula dva počeo od prvog minuta, pa ne postoji ni najmanja sumnja da će se isto dogoditi i večeras.

Ne treba zaboraviti da su Kadiz i Hihon među najčešćim "poštovaocima" tipa 0-2, budući da su samo po jednom probili tu granicu. I tada je na njihovim utakmicama palo tri gola...  Podsetimo, Kadiz je lane ubedljivo savladao Hihon kao gost (0:3), dok je drugi susret okončan bez pogodaka. 

Foto: Cadiz


tagovi

sportsko klađenjeKadizDejan Lekić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara