Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 17:07

Očekivana odluka...

Nema kraja mukama za Ognjena Vranješa. Posle niza skandala selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki odlučio je da izbaci iz nacionalnog tima štopera Anderlehta. Podsetimo, Vranješ je sklonjen i iz prvog tima briselskog kluba...
"On je sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagovao i osudio njegove postupke pre izvesnog vremena", kazao je Prosinečki za agenciju Anadolija, a prenosi Face.ba"Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi, pa ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju"

Prosnečki poput ljudi iz Anderlehta ne spori igračke kvalitete Ognjena Vranješa, ali da su ljudski, pre svega moralni upitni, dokazao je više puta...
"Istina je, imaćemo problema zbog ovoga. Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom periodu i moraćemo da tražeimo rešenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspeti što pre da pronađemo adekvatnu zamenu na toj poziciji". 

Izabrane vesti

Podsećanja radi, Vranješ je prvo izazvao bes navijača zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, da bi višenedeljno povlačenje po glibu srpske estradne scene očito prelilo čašu.

Foto: Reuters 


tagovi

Robert ProsinečkiOgnjen Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara