"Slavlje Užičana"
"Slavlje Užičana"

Prštalo u Užicu! Sloboda se dva puta vraćala, majstor Đerić dotukao Pivare

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.10.16. | 16:59

Mačva ima novog pratioca na vrhu Prve lige Srbije

Slavlje Užičana

Uzbuđenja nije manjkalo ni u ostalim mečevima popodnevnog programa Prve lige Srbije, a strašno dobra utakmica viđena je na Stadionu kraj Đetinje u Užicu gde je Sloboda savladala ČSK u derbiju ovog kola sa 4:2 (1:1).

Izabrane vesti

Heroj trijumfa domaćina bio je sjajni centarfor Uroš Đerić koji je ušao u fantastičnu golgetersku seriju. On je nekoliko puta tokom jeseni donosio Slobodi značajne bodove, a danas se sa dva gola u finišu pobrinuo za peti trijumf Užičana u šampionatu. Štaviše, ovom pobedom oni su preskočili Pivare na drugoj poziciji, na kojoj imaju četiri boda manje od lidera Mačve.

A nije izgledalo kao da će Sloboda slaviti. Već posle sedam minuta gosti su poveli preko Miloša Plavšića da bi u finišu prvog poluvremena Miloš Nikolić je izjednačio na 1:1. Odmah u nastavku novo vođstvo za Vojvođane, za koje se pobrinuo Žakula u 50, a samo dva minuta kasnije Nikolić je drugim golom poravnao na 2:2 i spremio pozornicu za heroja Đerića, koji je pogocima u 73. i 80. zaokružio sjajnu pobedu Slobode.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Drugu pobedu u sezoni zabeležila je ekipa Proletera koja je u Novom Sadu minimalno savladala komšije iz Odžaka sa 1:0. Za pogodak odluke pobrinuo se napadač domaćina Perica Ilić, koji je u 89. minutu posle asistencije Karanova doneo važnu pobedu timu sa Slane bare za prodor ka sredini tabele.

Trijumfu se radovao i fenjeraš iz Inđije koji je glatko savladao Jagodinu na gostovanju sa 2:0, dok su u malom beogradskom derbiju Zemun i BSK iz Borče podelili bodove - 0:0.

PRVA LIGA SRBIJE - 9. KOLO

Subota

Mačva - Sinđelić 3:0 (1:0)
/Jeremić 31, Milosavljević 59, Ristivojević 64/

Proleter NS - Odžaci 1:0 (0)
/Ilić 89/

Jagodina - Inđija 0:2 (0:0)
/Rakić 48, Pejić 69/

Zemun - BSK Borča 0:0

Sloboda Užice - ČSK 4:2 (1:1)
/Nikolić 42, 52, Đerić 73, 80 - Plavšić 7, Žakula 50/

Nedelja

15.00: Dinamo Vranje - Budućnost
15.00: Radnički Pirot - Kolubara

Ponedeljak

15.00: Bežanija - OFK Beograd

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Uroš ĐerićSrbijasloboda užicePrva liga SrbijeOdžaciJagodinaInđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara