PSŽ brojao do šest protiv Drezdena, Mbape ponovo mešao odbranu rivala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.19. | 22:34

Parižani veoma ubedljivi protiv nemačkog drugoligaša

Od početka do kraja meča nije bilo dileme. PSŽ je dominantno prošao kroz još jedan prijateljski susret, pošto je danas demolirao Dinamo iz Drezdena rezultatom 6:1. Time je pokazao da je atmosfera u timu na vrhunskom nivou i pored brojnih potresa vezanih za jednog od najboljih fudbalera ovog sastava, Nejmara.

Prvi gol pao je već u 6. minutu i to nakon presečenog pasa Kilijana Mbapea. Fenomenalni fudbaler PSŽ-a je nakon toga krenuo u nezaustavljiv sprint ka golu rivala i na kraju uspeo da matira protivničkog golmana.

Izabrane vesti

Drugi gol postigao je Džulijan Draksler nakon sjajne timske akcije u 18. minutu utakmice. Dugo su kombinovali Sveci na sredini terena, a Nemac je na kraju potpuno sam izbio pred golmana Drezdena koji je bio nemoćan.

A treći pogodak došao je čistim nadmudrivanjem protivnika. Sudija je svirao prekršaj na sredini terena, Parižani su odlučili brzo da ga izvedu, što zatečeni fudbaleri Dinama nikako nisu očekivali. Kilijan Mbape je došao do lopte i samo je spustio pored golmana Drezdena.

U nastavku je Tomas Tuhel odlučio da izvede kombinovani sastav, ali golovi nisu stali. Već tri minuta nakon povratka sa pauze, Artur Zagre došao je do četvrtog gola za Svece nakon solidne akcije.

Virđiliju Postolaći je u 61. minutu iskoristio smušenost odbrane Dinamo Drezdena i postigao je još jedan gol, koji, mora se reći, ide na dušu golmanu Drezdena, koji je morao bolje da proceni let lopte i na vreme istrči.

Još jedan gol za Parižane postigao je Adil Aukike samo deset minuta kasnije. Ponovo je odbrana Dinama bila izigrana od strane Svetaca, pa ovaj fudbaler nije imao mnogo problema da loptu prosledi u mrežu rivala.

Do kraja utakmice, Dinamo je ipak uspeo da dođe do počasnog gola i to sa bele tačke, a strelac je bio Musa Kone.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Dinamo Drezden – PSŽ 1:6

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara