PSŽ spustio cenu za Nejmara: 180.000.000 i bez trampe igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.07.19. | 08:39

Barselona sada u novoj misiji: Da proda, da bi mogla da kupi

Mogli bi se reći da je Nejmar za jedan korak bliži Barseloni. Ali i dalje je dovoljno daleko, pre svega što Katalonci moraju da nađu novac i prostor za njega. Naime, Pari Sen Žermen je rešio da, ipak, spusti cenu za Brazilca. Jasno je i Parižanima da ne vredi imati u timu nezadovoljnog igrača, kolika god da je zvezda.

Kako tvrdi španski As, PSŽ je spustio cenu za Nejmara. Nije više besnih 300.000.000 evra, već sasvim realnih 180.000.000. Ali, Sveci žele samo novac. Nikakvi igrači kroz trampu ne dolaze u obzir. A, nudila je Barselona i Kutinja, Rakitića, mnoge druge,  maltene sve što ima u kadru, a čega bi volela da se reši...

Izabrane vesti

NEJMAR PRELAZI U BARSELONU - KVOTA 2,10

Direktor i trener PSŽ-a, Leonardo i Tuhel, procenili su da takvi poslovi nikada ne donose ništa dobro timu koji dobija „odbačene“ igrače. Iako obojica žele da vide Nejmaru leđa, oni bi da dobiju novac, kako bi mogli da kupe fudbalere koje žele, a ne one koji „po komandi“ dolaze u Pariz.

Problem za Barselonu je što prelazni rok ulazi u završnu fazu, a gotovo da niko nije ni pitao za igrače koje bi ona rado prodala. I zato niti trenutno ima novac kojim bi platila Nejmara, a da ne ode u debeli i opasni minus, niti ima kome da proda svoje vedete. Već je isplatila 120.000.000 evra za Grizmana, novih 180.000.000 bi moralo nečim da se „pokrije“.

Nejmar i dalje čeka, svi u njegovom okruženju su ubeđeni da će na kraju završiti u Barseloni. Pogotovo što se tim francuskog šampiona uigrava bez njega, jer nije odigrao do sada nijednu prijateljsku utakmicu za PSŽ ovog leta. A, prvenstvo Francuske počinje 13. avgusta.

Sada je već realniji scenario da Nejmar neće biti njegov deo...

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara