PUKLO: Barsa odbila PSŽ!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.08.19. | 16:42

Krah pregovora oko Nejmarovog povratka u Barselonu

Izgleda da je gotovo i da nema ništa od povratka Nejmara u Barselonu. Četiri dana pred kraj prelaznog roka, od kojih su dva neradna kada je tepško završiti ovako veliki posao, skoro da su zamrle šanse o povratku Brazilca u Kataloniju.

Čini se da je poslednja runda pregovora održana sinoć. Španski i ostali evropski mediji javljaju da su pregovori stali na tačci kada ja Barselona odbila PSŽ?! Da, dobro ste pročitali, Barselona je odbila PSŽ.

Izabrane vesti

Francuski klub je bio spreman na kompromis i da Nejmara proda za novac i igrače (prethodno tražio samo novčani deo od 215.000.000 evra), ali pod svojim uslovima. Tražio je od Barselone 130.000.000 evra plus Usmana Dembelea, Ivana Rakitića i Žan Klera Todiboa. Za Barselonu je to bila previšo jer bi ukupna vrednost transfer debelo premašila i granicu od 250.000.000 evra, pa je morala da odbije.

Barsina ponuda se sastojala od manje količine novčanog dela plus transferi Rakitića i Todiboa plus pozajmica Dembelea. I to je bila ponuda na klimavim nogama jer je Dembele kategorično odbijao mogućnost odlaska, a za selidbu na Park prinčeva nije bio raspoložen ni Rakitić. Ipak, Barsa je obećavala da će ubediti igrače na odlazak.

Međutim, dva kluba nikako nisu uspela da približe stavove oko vrednosti ponude za Nejmara i priča je blokirana.

Vremena nema još mnogo, pred nama je vikend. A fudbalska pijaca je namirnija vikendom. Doduše, ovo je poslednji pred zatvaranje tržišta, pa se možda nešto i desi. Ipak, Barsine šanse za dovođenje Nejmara su minimalne. Nije lako ni Pari Sen Žermenu. Ne žele da zadrže Nejmara, ali ne žele ni da ga daju ispod cene. Možda bi PSŽ mogao da još koriguje zahteve do ponedeljka, ali problem je što Barselona nema mnogo novca. Najviše može da ponudi oko 100.000.000 evra. A to je za ovakav transfer malo...

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara