Navijači Rada
Navijači Rada

Rad slavi 60 godina: Pobeda za jubilej

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.11.18. | 08:52

Srđan Stojčevski se nada prekidu loše rezultatske serije protiv Napretka, od ponedeljka novi trener

Nepisano pravilo u svetu sporta. Svaka promena trenera donosi pomak. Očekuju ga i na Banjici, posle džentlmenskog raskida saradnje sa Zoranom Kizom Milinkovićem i nadaju se da će njegov naslednik Srđan Stojčevski debitovati pobedom.

Iako zadatak ni izbliza nije lak, pošto em Rad čeka šest utakmica na pobedu, em  Crnotravsku dolazi Napredak.
Nemamo drugog izbora osim da idemo na pobedu“, ističe izdanak Omladinske škole Građevinara koji će od 18 časova prvi put predvoditi ekipu u ulozi šefa struke. „Pokazali smo u uvodu prvenstva protiv Vojvodine i Mladosti, pa i u nedavnom obračunu sa Radničkim, da naš tim poseduje kvalitet. Ti mečevi mi daju za pravo da verujem kako ćemo u naredna dva kola, u direktnim susretima sa ekipama iz gornjeg doma, pošto posle pauze idemo na Banovo brdo, pokazati da i mi pripradamo društvu koje će, posle 30. runde, učestvovati u plej-ofu“.

Izabrane vesti

Bogdan Mladenović

Protiv Kruševljana neće moći da igra 21-godišnji vezista Aleksandar Busnić, isključen pre šest dana u duelu sa Spartakom, dok su svi ostali spremni. A štimung igračima na terenu stizaće sa tribina, pošto navijačka grupa Junajted forsi najavljuje feštu posvećenu obeležavanju šest decenija postojanja kluba.
„Biće nam to, uz onaj obavezni takmičarski, dodatni podstrek da prekinemo seriju loših rezultata i uveličamo jubilej. Nismo uopšte loše igrali u minulom periodu, jedino što to rezultati nisu pratili, ali sam siguran da ova ekipa poseduje karakter i kvalitet da prekine loš niz. Uz svo uvažavanje Napretka, njihovih ostvarenja, kontinuirano dobrih igara i umeća trenera Milorada Kosanovića, vreme je da i nama krene nabolje“.

I to baš sa novim čovekom na klupi.
Proveo sam 11 prelepih godina radeći u mlađim kategorijama i pri prvom timu, učestovao u obradi fudbalera koji su sad u seniorskom pogonu, čiji je Njegoš Petrović već dokazan proizvod, tu su još Branko Riznić, Nikola Tričković, Dejan Parađina, Vanja Ilić, te golman Danijel Mićanović, na pozajmici u Zvezdari... Znam kako ovaj klub diše, svestan sam i šta se traži, a uveren da možemo napred“, predočio je ambicije Srđan Stojčevski.

OD PONEDELJKA NOVI TRENER, OTIŠAO I DIREKTOR ČAMPARA
Kao vojnik kluba, Srđan Stojčevski će danas preuzeti odgovornost, a već od ponedeljka Rad će preuzeti Dragan Stevanović. Prema saznanjima Sportskog žurnala, doskorašnji trener Omladinca iz Novih Banovaca, ranije angažovanog u Zemunu i Rakovici, zameniće Zorana Milinkovića na klupi i do daljnjeg predvoditi Građevinare.

A uprava mora da reaguje i pronađe novog sportskog direktora, jer je u petak, zajedno sa trenerom Milinkovićem, pomenutu funkciju napustio i Zoran Čampara.

SRBIJA 1 - 16. KOLO

Petak
Proleter - Radnički Niš 1:2 (1:0)
/Čović 14 - Haskić 68pen, Lambulić 69/

Subota
13.00: (2,40) Bačka (3,00) Voždovac (3,05)
13.00: (2,15) Mačva (3,00) Spartak Subotica (3,50)
13.00: (3,25) Zemun (3,15) Čukarički (2,20)
13.00: (1,15) Partizan (7,00) Radnik Surdulica (15,0)
15.00: (15,00) Dinamo Vranje (7,00) Crvena zvezda (1,15)
16.00: (2,45) Mladost Lučani (3,10) Vojvodina (2,85)
18.00: (2,80) Rad (2,90) Napredak (2,65)

*** kvote su podložne promenama

FOTOStar sport


tagovi

Srđan Stojčevskijunajted fors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara